سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

دبیر جامعه روحانیت شیراز:

تخریب مسجد شهید دستغیب به هر بهانه ای پذیرفتنی نیست

دبیر جامعه روحانیت شیراز با اشاره به برخی گزارش‌ها مبنی بر تلاش برای تخریب مسجد شهید دستغیب در بلوار معالی‌آباد، هشدار داد: تخریب مسجد وقفی، بر اساس فتاوای مراجع عظام تقلید، حرام است و هیچ‌کس مجاز نیست این مکان مقدس را تبدیل به آپارتمان یا پاساژ کند.

دبیر جامعه روحانیت شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری، دبیر جامعه روحانیت شیراز، در نشست دوره‌ای اعضای این تشکل با اشاره به پیام اخیر مقام معظم رهبری به مناسبت یکصدمین سال باز تأسیس حوزه‌ علمیه قم، بر ضرورت تحول حوزه تأکید کرد و گفت: «اگر حوزه‌های علمیه می‌خواهند پرچم تمدن نوین اسلامی را به دوش بکشند، باید پیام رهبر معظم انقلاب را به‌ عنوان منشوری راهبردی سرلوحه تحول در همه ابعاد خود قرار دهند.»

وی با بیان اینکه فقه شیعه نیازمند درک پویا از عنصر زمان و مکان است، اظهار داشت: متأسفانه برخی از مجتهدان امروز، به‌ دلیل فاصله‌ داشتن از مسائل روز و ناتوانی در فهم تحولات زمانه، از کارآمدی لازم برخوردار نیستند و گاه ناخواسته به بلندگوی دشمنان تبدیل می‌شوند.

حجت‌الاسلام طاهری افزود: چنین پدیده‌ای در تاریخ تشیع بی‌سابقه نیست. حتی در دوران امیرالمؤمنین علی(ع)، برخی نزدیکان امام به‌ دلیل ناتوانی در فهم شرایط روز، اقدامات آن حضرت را نادرست می‌پنداشتند. اگر حوزه امروز می‌خواهد جهان را برای ظهور امام زمان(عج) آماده کند، باید قدرت درک تحولات و توانایی پاسخگویی به مسائل نوین را داشته باشد.

وی با تأکید بر لزوم پالایش احادیث ظهور از خرافات و اسرائیلیات تصریح کرد: تصویری که برخی احادیث جعلی از حکومت جهانی امام زمان (عج) ارائه می‌دهند، تصویری خشونت‌بار است؛ در حالی‌که وظیفه حوزه‌های علمیه و عالمان دینی، ترسیم چهره‌ای مهربان، عادلانه و سراسر عطوفت از حکومت مهدوی است.

 

هشدار درباره تخریب مسجد شهید دستغیب

دبیر جامعه روحانیت شیراز با اشاره به برخی گزارش‌ها مبنی بر تلاش برای تخریب مسجد شهید دستغیب در بلوار معالی‌آباد، هشدار داد: تخریب مسجد وقفی، بر اساس فتاوای مراجع عظام تقلید، حرام است و هیچ‌کس مجاز نیست این مکان مقدس را تبدیل به آپارتمان یا پاساژ کند. انتظار می‌رود مسئولان ذی‌ربط و سازمان اوقاف مانع هرگونه سوء‌استفاده، تخریب یا تصرف این مسجد شوند.

 

تأکید بر تأمین خانه عالم و حقوق ائمه جماعات

وی با اشاره به مشکلات ائمه جماعات در سطح شهر شیراز خصوصا نقاط محروم شهر گفت: کمبود خانه عالم و وضعیت نامناسب هزینه ایاب و ذهاب ائمه جماعات و حقوق خادمین مساجد، یکی از چالش‌های جدی در مسیر رونق مساجد است. تا زمانی که برای این مسائل چاره‌اندیشی نشود، انتظار شکوفایی مساجد دور از دسترس خواهد بود. از امور مساجد استان انتظار می‌رود با استفاده از ظرفیت اوقاف و سازمان تبلیغات و شهرداری برای تأمین خانه ی عالم و تضمین هزینه ایاب و ذهاب مناسب برای ائمه جماعات و همچنین حقوق خدام مساجد، برنامه‌ریزی کند.

 

انتقاد از حضور سخنرانان غیرروحانی در منابر

حجت‌الاسلام طاهری ضمن انتقاد از جایگزینی سخنرانان غیرروحانی به‌جای روحانیون در مساجد تأکید کرد: نباید منابر مساجد در اختیار افرادی قرار گیرد که آشنائیشان با دستورات دین کم و با سخنانشان موجبات شبهه در اذهان افراد جامعه میگردند، اگر روحانی‌ای مانع چنین اقدامی شود، باید دست او را بوسید.

 

برگزاری جشنواره ملی شعر آستانه ی خورشید و گرامیداشت شهید رئیسی

تولیت آستان مقدس حضرت سید علاءالدین حسین(ع) با اشاره به سالروز شهادت شهید آیت‌الله رئیسی اظهار داشت: شهید رئیسی نعمتی بزرگ برای کشور بود که رهبر معظم انقلاب نیز ویژگی‌های برجسته و اخلاص بی‌نظیر ایشان را ستودند لذا ان شاءالله همزمان با جشنواره ملی شعر «آستانه خورشید»، در روز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت که با حضور شعراء و چهره‌های  برجسته کشوری همراه با نماز مغرب و عشاء در حرم مطهر حضرت سید علاءالدین حسین(ع) برگزار خواهد شد یاد این عزیز سفر کرده را گرامی میداریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه