همزمان با هفته دولت صورت می گیرد؛

بهره برداری از ٦٨٢ واحد از پروژه های نهضت ملی مسکن شهرستان داراب

در بازدید مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن از پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهرستان‌های داراب و زرین‌دشت، اعلام شد که ۶۸۲ واحد مسکونی تا هفته دولت تحویل مردم خواهد شد.

مسکن
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، علی نبیان مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن، امروز ۱۶ اردیبهشت ماه در بازدید از پروژه‌های نهضت ملی مسکن در شهرستان‌های داراب و زرین‌دشت، گفت: فاز دوم نهضت ملی مسکن در شهرستان داراب و در حال آماده‌سازی است و با پیگیریهایی که انجام شده این پروژه سرعت بیشتری میگیرد و منابع مالی لازم برای آن در برنامه اجرایی ۱۴۰۴ تأمین شده است.

همچنین وی به خدمات روبنایی پروژه‌های نهضت ملی مسکن اشاره کرد و گفت: ٦٨٢ واحد از پروژه های نهضت ملی مسکن شهرستان داراب تا  هفته دولت به بهره بردای میرسد و سازمان ملی زمین و مسکن  ساخت مساجد و مدارس را در پروژه های نهضت ملی مسکن و در صورت لزوم کلانتری انجام میدهد.

وی افزود: طبق تفاهم‌نامه‌ای که با نوسازی مدارس بسته شده،  ساخت مدارس به طور مشترک توسط سازمان ملی زمین و مسکن و نوسازی مدارس انجام خواهد شد.

 نبیان همچنین ابراز امیدواری کرد که مشکلات پروژه‌ها به زودی برطرف شده و ساخت و سازها با سرعت بیشتری ادامه می یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه