مجری هوشمندسازی شرکت توزیع نیروی برق شیراز خبر داد؛
قرائت و مدیریت از راه دور اطلاعات کنتورهای هوشمند از طریق نرم افزار MDM
مجری هوشمندسازی شرکت توزیع نیروی برق شیراز با اشاره به قرائت و مدیریت از راه دور اطلاعات کنتورهای هوشمند از طریق نرم افزار MDM گفت: این نرم افزار قابلیت اتصال به تمام سیستم های شرکت توزیع را دارد و کاربران تنها با وارد نمودن رمز رایانه به کنتور متصل خواهند شد.

، نوید پارسا با اشاره به نقش ارزنده مبانی هوشمندسازی در کنترل پذیری شبکه اظهار داشت: پیش بینی می شود با اعمال راهکارهای هوشمندسازی و روئیت پذیری شبکه امکان پیکسایی تا ۲۲۰ مگاوات فراهم شود.
وی اظهار کرد: اجرای گسترده هوشمندسازی لوازم اندازه گیری مشترکین برق موجب جلوگیری از قطع برق بصورت فیدر سراسری می شود و با بکارگیری تکنولوژی و فناوری های جدید هوشمند در صنعت برق، مدیریت مصرف برق مشترکین بصورت نقطه ای و تک انشعابی مهیا می شود که راهکار مناسب برای کم نمودن قطع فیدرهای سراسری و کاهش خاموشی های برق می باشد.
پارسا با تاکید بر این موضوع که سیاست های هوشمندسازی برای عموم مشترکین بخش های صنعتی، تجاری، اداری، خانگی و کشاورزی اجرایی می شود، بیان داشت: در سطح شرکت توزیع برق شیراز تعداد ۱۵۳۰۰ مشترک بخش کشاورزی وجود دارد که فرآیند هوشمندسازی آنها به صورت کامل انجام پذیرفته است و تحت کنترل مرکز کنترل توزیع برق شیراز و از راه دور می باشند.
وی با اشاره به قرائت و مدیریت از راه دور اطلاعات کنتورهای هوشمند از طریق نرم افزار MDM گفت: این نرم افزار قابلیت اتصال به تمام سیستم های شرکت توزیع را دارد و کاربران تنها با وارد نمودن رمز رایانه به کنتور متصل خواهند شد.
پارسا از ایجاد زیر ساخت هوشمند برای مدیریت بار مصرفی ۱۱۰۰ مشترک تولیدی در شهرک صنعتی شیراز خبر داد و بیان داشت: علاوه بر هوشمندسازی مشترکین داخل شهرک، تعداد ۴۱۰۰ انشعاب صنعتی خارج از محدوده شهرک صنعتی شیراز نیز به واسطه نصب لوازم اندازه گیری فهام و یا با نصب کلیدهای موتور دار تحت کنترل از راه دور قرار گرفته اند.
مجری پروژه هوشمندسازی شرکت توزیع نیروی برق شیراز خاطرنشان کرد: میزان مصرف برق در ۱۲۴۰ مورد از مراکز دولتی، سازمانها، نهادها، بیمه ها و بانک های دولتی و خصوصی کنترل پذیر شده و سیاست محدودسازی مصرف برق برای پایداری شبکه بر روی آنها اعمال شده است.
وی از اجرای مبانی هوشمندسازی برای بیش از ۶۲۰۰۰ مشترک بخش خانگی و تجاری خبر داد و افزود: مشترکین بخش خانگی که ۲.۵ برابر الگوی مصرف و مشترکین بخش تجاری که بیش از یک هزار کیلووات ساعت در ماه مصرف کنند، مشمول نظارت و محدودسازی دیماند مصرف بصورت هوشمند می شوند. ضمن اینکه بهای برق مصرفی این دسته از مشترکین افزایش قابل ملاحظه ای دارد.
مجری پروژه هوشمندسازی شرکت توزیع نیروی برق شیراز از هزینه نمودن ۷۰۰ میلیارد تومان جهت تهیه کنتور و تجهیزات قطع کننده و اجرای عملیات هوشمندسازی ۸۳۷۴۰ مشترک برق موجود خبر داد.
پارسا از تدوام هوشمندسازی و کنترل پذیری شبکه برق در آینده خبر داد و افزود: این طرح تا هوشمندسازی کامل مشترکین برق در بخش های مختلف در سال های آینده ادامه خواهد یافت و با بکارگیری تکنولوژی های جدیدتر مانند IOT هوشمندسازی با کیفیت و سطح بالاتر در حوزه صنعت برق ادامه خواهد داشت.
ارسال نظر