سرخط خبرها
  • واردات خودروی کارکرده کلید خورد/ ۱۰۰۰ خودرو ثبت سفارش شد
  • صعود تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران به فینال مسابقات قهرمانی جهان
  • میدری: تغییر سیاست دولت در عرضه کالابرگ صحت ندارد
  • روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند
  • رهبر انقلاب: ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است
  • کاهش دمای هوای تهران تا پایان هفته
  • هلاکت ۱ نفر و دستگیری ۶ نفر از گروهک تروریستی جیش الظلم
  • سیروس مقدم؛ سریال پایتخت به سال آینده موکول شد
  • تکذیبیه باشگاه پرسپولیس در مورد عقب‌نشینی مالک سرخپوشان
  • وزیر کار: دولت چهاردهم پیگیر مسائل و مطالبات مردم است
  • فوک خزری در آستانه انقراض
  • بازگشت محسن نامجو به کشور بعد از ۲۰ سال مهاجرت
  • هیچ کمبودی در تأمین بنزین تهران وجود ندارد/ افزایش ۳۰ درصدی توزیع بنزین
  • اجرای ۶۸ هزار واحد مسکن برای دهک‌های یک تا چهار

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مطرح کرد؛

سی و ششمین جشنواره امتنان فارس به پایان رسید/ هفته کار و کارگر فرصتی برای یادآوری مجاهدت های فعالان عرصه تولید

سی و ششمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کار و واحد‌های نمونه استان فارس با معرفی و تجلیل از برترین های این حوزه به پایان رسید.

کار، تعاون و رفاه اجتماعی فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سعید بیاری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس در آیین تجلیل از برترین های سی و ششمین جشنواره امتنان استان فارس از کارگران و کارفرمایان به عنوان بازوان پرتوان عرصه تولید یاد کرد و گفت: موفقیت های جامعه کار و تلاش در پرتو همدلی و هم افزایی محقق می شود.

بیاری با گرامیداشت دهه کرامت و عرض تسلیت به مناسبت جان باختن جمعی از هموطنان در حادثه بندر عباس اظهار داشت: هفته کار و کارگر فرصتی برای یادآوری مجاهدت های فعالان عرصه تولید است.

او از کارگران و کارفرمایان به عنوان بازوان پرتوان تولید یاد کرد و افزود: فلسفه جشنواره امتنان تقدیر و تشکر از جامعه کارگری و واحدهای تولیدی نمونه است که زمینه ساز بالندگی کشور می شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس پیشرفت های ایران اسلامی را وامدار تلاش های خانواده بزرگ کارگری و کارفرمایی دانست و ابراز امیدواری کرد که جامعه و تعاون فارس در آینده بتواند به جایگاهی که لایق آن است در سطح کشور دست یابد.

بیاری حمایت های استاندار فارس، شهردار کلانشهر شیراز و سایر مسئولان ارشد استان در پیشبرد برنامه‌های عرصه کار و تعاون را راهگشا دانست و بیان کرد: موفقیت‌های جامعه بزرگ تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پرتو همدلی و هم افزایی محقق می شود.

جشنواره امتنان از کارگران فارسمدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس افزود: طی سی و شش سالی که از جشنواره امتنان می گذرد از ۳۴۸ نفر به عنوان کارگران نمونه، کارگروه نمونه و واحد نمونه در استان فارس تقدیر به عمل آمده و این نخبگان جامعه کار و تولید به جامعه معرفی و ۶۲ نفر از آنها نیز به عنوان برگزیدگان کشوری برگزیده شدند.

او با گرامیداشت فرارسیدن هفته شیراز و روز شوراهای اسلامی گفت: شیراز برند فاخری است که در تمامی دنیا آن را به شعر، فرهنگ و ادب می شناسند.

بیاری در بخش پایانی سخنانش گفت: استان پهناور فارس از مزیت های مطلقی در حوزه های مذهبی، تاریخی، تمدنی، طبیعی، شرایط اقلیمی و مراکز علمی برخوردار است که جایگاه این منطقه را در سطح کشور بی همتا می سازد و باید از این ظرفیت های بی نظیر به نحو شایسته ای بهره مند شد.

جشنواره امتنان از کارگران فارس

در این آیین از برترین‌های جامعه کار، تلاش و تولید در قالب سی و ششمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کار و واحد‌های نمونه استان فارس و همچنین کارفرمایان سلامت محور این استان تجلیل شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه