سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

معاون فرهنگی معاون اول رئیس جمهور عنوان کرد؛

فرهنگ سازی، همدلی و مدیریت، کلید کاهش تصادفات

معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور در هفدهمین نشست ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر اهمیت فرهنگ سازی، همدلی و مدیریت در کاهش تصادفات و تأمین سلامت جامعه تأکید کرد.

علوم پزشکی شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سید ضیا‌ هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رییس جمهور، در این نشست با تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان، از خدمات مجموعه سلامت استان فارس، به‌ ویژه در ایام نوروز، قدردانی کرد.

او با اشاره به اهمیت پویش «نه به تصادف» و کاهش آمار تصادفات نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: آمارها نشان می‌دهند که با فرهنگ سازی، مدیریت صحیح و همدلی، می‌توان تصادفات و آسیب‌های ناشی از آن را کاهش داد.

هاشمی با تاکید بر لزوم حفظ سرمایه‌های اجتماعی در دو حوزه آموزش و سلامت، بر ضرورت توجه به منابع انسانی به‌ عنوان عنصر اصلی هر سازمان تأکید کرد.

 

حمایت از نظام سلامت و ارتقای جایگاه فارس در حوزه پزشکی کشور

معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور، با اشاره به پیگیری های شبانه‌روزی مسوولان دانشگاه برای تأمین منابع مالی و ارتقای رضایت مردم و  کادر سلامت گفت: فارس همواره یکی از قطب‌های برتر علمی و پزشکی کشور بوده و امیدواریم با برنامه‌ریزی و تلاش‌های مستمر، شاهد ارتقای بیشتر این جایگاه باشیم.

سید بصیر هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، ضمن قدردانی از حمایت‌های مقامات کشوری و استانی، گزارشی از اقدامات انجام‌ شده در ایام نوروز و تلاش‌های صورت‌ گرفته در راستای پویش «نه به تصادف» ارائه کرد.

هاشمی از حضور مؤثر کادر سلامت در تعطیلات نوروز خبر داد و گفت: از ۲۸ اسفند سال گذشته تاکنون، روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ هزار بیمار به بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی درمانی استان مراجعه کرده‌اند و حدود هزار بازدید توسط بازرسان بهداشتی دانشگاه و نزدیک به هزار مأموریت از سوی اورژانس ۱۱۵ فارس انجام شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه