سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

امام جمعه شیراز:

برای حل نگرانی مردم باید شر دشمن را دفع کنیم، زیرا هرچه زحمت بکشیم را خراب می‌کند

نماینده ولی فقیه در فارس گفت: امروز اگر می‌خواهیم مسائل جهان اسلام، مسائل مردم ما در بحث اقتصاد و معیشت حل شود، باید اول دفع شر دشمن کنیم تا بتوان با کار درست و صحیح تمامی معضلات را برطرف کنیم زیرا هرچه زحمت بکشیم او خراب می‌کند.

امام جمعه شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، آیت‌الله لطف‌الله دژکام نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز، در خطبه‌های نماز عید سعید فطر شیراز، اظهار داشت: وظیفه هر خطبه ای که برای نمازهای عید یا جمعه خوانده می شود آن است که یادآور مسئله تقوا شویم برای اینکه تقوا سبب فلاح، رستگاری و رسیدن به آرزوهای دنیا و آخرت است.

نماینده ولی فقیه در فارس با اشاره به برخی مشکلات موجود در کشور اظهار کرد: ممکن است مردم در زندگی خود دچار مشکلات و نگرانی‌هایی باشند که مسئله معیشت یکی از آن‌هاست، زمانی به صورت موردی سراغ این مشکل می‌رویم، اما چون از ریشه حل نمی‌شود، باز هم وجود دارد.

وی بابیان اینکه برخی افراد ممکن است مسئله عفاف و حجاب را مشکل بدانند که البته امروز در جامعه با این مشکل مواجه هستیم و مومنان نگران هستند. گفت: تذکراتی داده شده و امر به معروف و نهی از منکر می‌شود، اما می‌بینیم که اقدام نتیجه نمی‌دهد.

امام جمعه شیراز اظهار داشت: مسئله دیگر مردم فلسطین هستند و ممکن است عده‌ای بگویند از وضعیت این مردم مظلوم غفلت می‌شود. امام راحل، بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی امام خمینی(ره) در سال ۵۸ که آن زمان نیز مسائل مختلفی در ذهن مردم بود، یک نکته را به مردم آموزش دادند که با علت اصلی مظلومیت مقابله کنید و هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید.

آیت الله دژکام گفت: امروز اگر می‌خواهیم مسائل جهان اسلام، مسائل مردم ما در بحث اقتصاد و معیشت حل شود، چاره‌اش این است که سر این دشمنی را که دائماً با ما دشمنی می‌کند به سنگ بکوبیم و غیر از این هر چه اقدام می‌کنیم مواجه می‌شویم با اینکه آنها برعکس عمل می‌کنند.

وی بیان کرد: برای حل این موضوعات باید اول دفع شر دشمن کنیم تا بتوان با کار درست و صحیح تمامی معضلات را برطرف کنیم زیرا هرچه زحمت بکشیم او خراب می‌کند.

امام جمعه شیراز ادامه داد: روز عید، روز توجه به خلیفه خدا است و خلیفه خدا امام زمان (عج) است، عید یعنی بازگشت و می‌خواهیم به نزد امام زمان (عج) برگردیم و توسل به ساحت مقدس امام زمان (عج) داشته باشید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه