سرخط خبرها
  • مهدی چمران: حمل و نقل رایگان تا زمان تصویب مصوبه جدید ادامه می‌یابد
  • مخالفت مجلس و دیوان محاسبات با طرح دولت برای تعرفه خودروهای وارداتی
  • ممنوعیت هرگونه شرط‌گذاری مالی برای ثبت‌نام در مدارس دولتی
  • پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد
  • سخنگوی قوه قضائیه: محمدباقر خرازی در بازداشت است
  • محاکمه زن جوان به اتهام کور کردن همسرش
  • گام بلند موی‌تای ایران برای ارتقای سطح داوری و حضور در عرصه‌های جهانی
  • سرانجام نامگذاری فرودگاه مهرآباد و بوستان ولایت به نام رهبر شهید
  • قالیباف به هگست: اگر به دارایی‌های ما حمله کنید، حمله می‌کنیم
  • تحول زیرسطحی تهران کلید خورد؛ از توسعه پارکینگ تا ایجاد فضاهای پناهگاهی
  • تخصیص تسهیلات ۸۵۰ میلیون تومانی به ۱۴۶۴ واحد مسکن نهضت ملی
  • وزارت اطلاعات: ۳ هسته عملیاتی تروریستی در جنوب شرق کشور منهدم شد

عیادت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز از مصدومان سانحه رانندگی بلوار چمران/ حال تمامی مصدومان مساعد است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پی وقوع سانحه رانندگی برای سرویس کارکنان مرکز فوریت های جراحی شهید رجایی و بیمارستان حاج محمد اسماعیل امتیاز و همچنین بیمارستان شهید دکتر چمران، از مصدومان این حادثه عیادت و دلجویی کرد.

علوم پزشکی شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سید بصیر هاشمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همراهی امین نیاکان سرپرست معاونت درمان دانشگاه و اکبر اجرائی رئیس حوزه ریاست دانشگاه، با حضور در مرکز فوریت های جراحی شهید رجایی و بیمارستان حاج محمد اسماعیل امتیاز، از مصدومان سانحه رانندگی سرویس کارکنان این دو مرکز آموزشی درمانی عیادت کرد.

سرپرست دانشگاه و هیات همراه با حضور بر بالین سانحه دیدگان و گفت و گو با مصدومان و همراهانشان، ضمن دلجویی و آرزوی سلامتی، وضعیت آنان را از نزدیک مورد بررسی قرار دادند.

او در این بازدید با مسوولان این بیمارستان و پزشکان و کادر درمان گفت و گو کرده و بر خدمت رسانی مناسب به همکاران آسیب دیده در این سانحه تاکید کرد.

در پی حادثه انحراف سرویس کارکنان مرکز فوریت های جراحی شهید رجایی و بیمارستان امتیاز و شهید دکتر چمران در عصر دهم دی ماه ۱۴۰۳، چهار دستگاه آمبولانس و همچنین اتوبوس آمبولانس مرکز اورژانس به محل حادثه اعزام شد.

در این حادثه، راننده مینی بوس متاسفانه جان باخته و از ۱۰ مصدوم حادثه نیز ۹ مصدوم به مرکز فوریت های جراحی شهید رجایی و بیمارستان حاج محمد اسماعیل امتیاز و یک مصدوم به بیمارستان نمازی انتقال یافتند که در حال حاضر، حال تمامی مصدومان مساعد گزارش شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه