سرخط خبرها
  • خرید حمایتی مرغ از ۲۳ شهریور آغاز می شود
  • هدیه شب تولد، راز یک خیانت را فاش کرد
  • آموزش هزار گردان مقاومت ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
  • تراکتور در غیاب بیرانوند به دنبال انتقام از تیم اماراتی
  • وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته؛ حجم آب ۸.۶ برابر سال گذشته شد
  • تمهیدات ویژه پلیس راهور و راهداری برای سفر‌های پایانی تابستان
  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه/ قطر قول مساعدت داد
  • فرایند صدور ویزای الکترونیکی حج ۱۴۰۶ کلید خورد
  • آغاز فاز اجرایی ساماندهی نیروهای شرکتی؛ ثبت اطلاعات برای پرداخت حقوق الزامی شد
  • توقیف ۲۴۰ مورد از اموال خائنان به وطن/ حساب‌های ۱۸۲ نفر مسدود شد

مدیر کل میراث فرهنگی فارس:

روند رو به رشد تأسیس اقامتگاه‌های بوم گردی در فارس/ تعداد اقامتگاه‌های بوم گردی به ۲۲۰ واحد رسیده است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان فارس از تأسیس و راه‌اندازی تعداد ۱۰ اقامتگاه بوم گردی در یک سال گذشته و روند رو به رشد اقامتگاه های بوم‌گردی در استان خبر داد.

اقامتگاه بوم گردی
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمد ثابت اقلیدی مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بابیان اینکه تعداد قابل‌توجهی اقامتگاه بوم گردی در مناطق روستایی استان راه‌اندازی شده‌، تعداد اقامتگاه‌های بوم گردی استان را در حال حاضر ۲۲۰ اقامتگاه عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه هم‌اکنون تعدادی متقاضی راه‌اندازی اقامتگاه‌ بوم گردی در سطح استان داریم، پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال تعداد اقامتگاه‌های بوم گردی به ۲۲۵ افزایش پیدا کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان فارس ادامه داد: این اداره کل از سرمایه‌گذاری در حوزه بوم گردی استقبال و حمایت می‌کند و با حذف بروکراسی اداری شرایط را برای تأسیس بوم گردی‌ها تسهیل کرده است.

ثابت اقلیدی با اشاره به مزیت‌های اقامتگاه‌های بوم گردی گفت: ما ظرفیت‌های نهفته گردشگری بسیاری در روستاها و مناطق بکر داریم که می‌توانند در افزایش ماندگاری مسافر در استان و توسعه و رونق بیشتر گردشگری بسیار مؤثر باشند و ایجاد زیرساخت‌های اقامتی در این مناطق برای توسعه گردشگر و جذب گردشگران و به‌ویژه علاقمندان به گردشگری روستایی ضروری است.

او افزود: شرایط آب و هوایی متفاوت استان فارس باعث شده تا حتی نوع معماری روستاهایمان نیز با یکدیگر متفاوت باشد که این خود یک نوع جاذبه گردشگری می‌تواند باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه