سرخط خبرها
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش:

بیش از ۹۹ درصد گروه هدف سوادآموزی در فارس، تا پایان سال باسواد می شوند

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس از فعالیت بیش از ۲ هزار و هشتصد آموزش دهنده فعال سوادآموزی در استان فارس خبر داد و گفت: بر اساس آخرین برآورد انجام شده تا پایان ۱۴۰۳، بیش از ۹۹ درصد گروه هدف سوادآموزی در فارس باسواد خواهند شد که این آمار نرخ بالای باسوادی در استان را نمایش نشان می‌دهد.

سواد آموزی
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، رحیم کامیاب در سومین جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی استان گفت: بر اساس آخرین برآورد انجام شده تا پایان ۱۴۰۳، بیش از ۹۹ درصد گروه هدف سوادآموزی در فارس باسواد خواهند شد که این آمار نرخ بالای باسوادی در استان را نمایش نشان می‌دهد.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس گفت: تشکیل نهاد مردمی و انقلابی نهضت سوادآموزی به فرمان بنیان گذار فقید جمهوری اسلامی ایران در هفتم دی ماه ۱۳۵۸ آثار و نتایج مثبت و تحولی بزرگ در کشور داشته است.

کامیاب بااشاره به وجود سه دوره سواد، انتقال و تحکیم در سواداموزی افزود: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، در سال جاری ۸۸ هزار و ۲۱ نفر تحت پوشش دوره سواد، ۸ هزار و ۸۸۸ نفر در دوره انتقال و ۹ هزار و ۲۳۷ نفر در دوره تحکیم سواد شرکت خواهند کرد.

وی با اشاره به تغییر تعریف سواد گفت: امروزه سوادآموزی دیگر فقط به خواندن و نوشتن اکتفا نمی کند بلکه با تغییر رویکرد آموزش انواع سواد را نیز در دستور کار خود دارد که یکی از مهم ترین آنها سواد رسانه می باشد که رهبر معظم انقلاب نیز تاکید فراوانی به آن داشته اند.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس ادامه داد: کلاس گذاری دوره های سوادآموزی، انتقال و تحکیم برای سال جاری از ابتدای آبان ماه آغاز گردیده و تا پایان بهمن ماه ادامه خواهد داشت.  

کامیاب با اشاره به برپایی دوره‌های مکمل برای سوادآموزان استان فارس، گفت: آموزش‌های مقدماتی رایانه، طرح خواندن با خوانده، نماز کلید بهشت و طرح حلقه کتابخوانی چهار دوره خواهند بود که در طی آنها سوادآموزان با مفاهیم کاربردی، مهارتی و اعتقادی آشنا می شوند. 

وی گفت: طرح های کلاسگذاری مدرسه محور و محله محور از مهمترین اقدامات سازمان نهضت سوادآموزی در جهت شناسایی، جذب و نگهداشت سوادآموزان می باشد و با اجرای این طرح مشخصات و آدرس سوادآموزان برای در اختیار آموزش دهندگان قرار می گیرد.

کامیاب ادامه داد: هم اکنون بیش از دو هزار و ۸۰۰ آموزش‌دهنده فعال سوادآموزی در استان فارس آموزش  دوره‌های مختلف را  بر عهده دارند و امیدواریم با همکاری تمامی دستگاه های استان بتوانیم زمینه ساز پایان بی سوادی در فارس شویم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه