با حضور معاون وزارت آموزش و پرورش:

زنگ مهر، ایثار و مقاومت در ۸ هزار مدرسه استان فارس نواخته شد

زنگ «مهر، ایثار و مقاومت» در ۸ هزار مدرسه استان فارس، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، با حضور معاون وزارت آموزش و پرورش و‌ جمعی از مسئولان استان نواخته شد.

آموزش و پرورش فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، فرشید قاسمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان در آیین نواخته شدن زنگ مهر، ایثار و مقاومت در دبیرستان دخترانه راضیه ناحیه چهار شیراز، با تبریک آغاز بهار تعلیم و تربیت و هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: خداوند در قرآن می‌فرمایید کسانی که مومن هستند و کارهای خوب انجام دهند برای آنها پاداش است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر جهل می‌تازد و جامعه را به سمت روشنایی هدایت می‌کند.

قاسمی تصریح کرد: در استان بیش از ۹۵۰ هزار دانش‌آموز در بیش از ۷ هزار و ۸۰۰ مدرسه و ۳۳ هزار کلاس درس سال جدید تحصیلی را آغاز می‌کنند و ۶۱ هزار معلم کار آموزش و تربیت دانش را برعهده دارند.

وی ادامه داد: توزیع بیش از ده میلیون جلد کتاب ، رنگ‌آمیزی و آماده‌سازی بیش از ۶ هزار کلاس درس، توزیع بیش از ۱۹۴ میلیارد تومان وسایل کمک آموزشی در هنرستان‌ها و مدارس استان، از جمله فعالیت‌های ستاد پروژه مهر قبل از بازگشایی مدارس بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس، از ثبت‌نام دانش آموزان، ساماندهی کامل معلمان و صدور ابلاغ در سامانه خبر داد و افزود: با تلاش های صورت گرفته ما امروز سال تحصیلی را در حالی آغاز می‌کنیم که هیچ کلاس درسی بدون معلم در استان نداریم. 

وی بااشاره به هفته دفاع مقدس ادامه داد: پشتیبانی از حق و حقیقت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره سرداران و شهدای جبهه مقاومت از دیگر فعالیت‌های آموزش و پرورش است و امروز با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، زنگ مهر ایثار و مقاومت نواخته می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس بر پرورش افراد برنامه‌ریز خلاق و موثر تاکید و عنوان کرد: کشور عزیز ایران رتبه نخست در بسیاری از عرصه ها از جمله؛ تولید علم و فناوری و...، در منطقه دارد و جزو ۶ کشوری در فرستادن موجود زنده به فضا است.

وی ادامه داد:  سال گذشته سه دانش‌آموز استان فارس دارای مقام اول در المپیاد اختر فیزیک، مدال نقره در رشته زیست‌شناسی و نشان برنز در رشته هسته‌ای شدند و همچنین رتبه یک کنکور در زبان های خارجی، رتبه دوم هنر و سه رتبه تک رقمی و ۹۵ رتبه دو رقمی حاصل تلاش دانش‌آموزان استان فارس است.

وی افزود: رصد حوادث آینده به ما می‌گوید باید برای تغییرات و بهره‌وری از هوش مصنوعی آماده باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس خاطرنشان کرد: استان فارس آماده یک جهش بزرگ است و با وجود دانش‌آموزان ساعی در این استان ما به‌زودی به رتبه‌های برتر در کشور دست خواهیم یافت.

وی همچنین گفت: کسب رتبه‌های کنکور توسط دانش‌آموزان در مناطق محروم نشان از توجه به عدالت آموزشی در این استان دارد.

وی ادامه داد: در شهر شیراز و سراسر استان برگزاری دو پویش شامل پویش حل مسئله زندگی و همچنین پویش اولین نماز جماعت در سال جدید تحصیلی ۱۴۰۳ را در دستور کار داریم و دانش‌آموزان می‌توانند آثار خود را ارسال کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه