مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا:

اصابت صاعقه به گندم زارهای بیضا خسارت زد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: اصابت صاعقه به زمین، سه هکتار از مزارع گندم شهرستان بیضا را به آتش کشید.

آتش سوزی مزارع
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، صدیقه مویدی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با اشاره به حادثه اصابت صاعقه به زمین در تاریخ ۲۲ خردادماه سال جاری تصریح کرد: ۱۶ تن محصول گندم آماده برداشت تماما طعمه حریق شد.

به گفته وی؛ پس از نامساعد شدن شرایط جوی و وقوع رعد و برق های مکرر در روستاهای شاه قطب الدین و تل بیضا به علت اصابت صاعقه دو مزرعه دچار آتش سوزی شدند که خوشبختانه تلفات جانی نداشت.

این مقام مسئول بیان کرد: طبق برآورد کارشناسان جهاد کشاورزی صاحبان این مزارع به میزان دو هزار و ۷۷۰ میلیون ریال دچار خسارت شدند.

مویدی اظهار کرد: این آتش سوزی ها با حضور بموقع نیروهای مردمی و اهالی روستا و همچنین اقدام سریع آتش نشانی‌ منطقه خاموش شد.

او خاطر نشان کرد: آتش‌سوزی در کشتزارهای گندم و جو، یکی از تهدیدهای جدی در فصل برداشت این غلات است.

وی تاکید کرد: علاوه بر اینکه کمباین‌ها باید به کپسول‌های آتش‌نشانی مجهز باشند لازم است تراکتورهای مجهز به گاوآهن در زمین کشاورزی، مستقر و آماده باشند تا در صورت وقوع آتش سوزی احتمالی، نسبت به شیار زدن و ایجاد آتش بر اقدام شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا یادآور شد: اداره کل هواشناسی استان فارس نیز طی اطلاعیه ای در شب قبل از وقوع حادثه، بروز صاعقه را پیش بینی کرده و هشدارهای لازم داده شده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه