English

در اتاق بازرگانی فارس مطرح شد؛

پیگیری ایجاد موزه فرش در شهر شیراز

عضو هیات رئیسه و رئیس کمیسیون فرش و صنایع دستی اتاق بازرگانی فارس گفت: فرش فارس به عنوان شاخصه فرش عشایری ایران شناخته می شود بنابراین با توجه به اینکه شهر شیراز پایتخت فرهنگی است، موانع ایجاد موزه فرش در این شهر تسهیل و این موزه ایجاد شود.

پیگیری ایجاد موزه فرش در شهر شیراز
به گزارش خبرگزاری موج فارس

، حمیدرضا ذولانواری در جلسه کمیسیون فرش و صنایع دستی اتاق بازرگانی فارس که با حضور اعضای بخش خصوصی و نمایندگان بخش دولتی برگزار شد، بیان کرد: بحث ایجاد موزه فرش در شیراز از سالها پیش مطرح و در برخی از بخش ها اقداماتی نیز انجام شده است.

وی ادامه داد: ایجاد موزه تخصصی فرش و نمایش اثار فاخر هنرمندان استان در این حوزه می تواند منجر به جذب گردشگر تخصصی فرش شود و توانمندی و پتانسیل های استان نیز در معرض نمایش قرار گیرد.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی فارس در خصوص روند اهدایی حدود هزار و ۴۰۰ قطعه فرش و مجسمه های استاد پرویز تناولی از بزرگان حوزه فرش و هنر شهر شیراز در سال ۱۳۹۸ افزود: در این زمینه تفاهم نامه ای مابین شهرداری شیراز و استاد تناولی منعقد شده که بنا شده بود موزه ای جهت ارایه آثار فراهم شود اما تاکنون در این زمینه اقدامی صورت نگرفته است.

ذوالانواری با تاکید بر تعیین تکلیف این موضوع و جلوگیری از فرسایش و تخریب آثار فاخر هنری استاد تناولی اظهار داشت: در حال حاضر این تعداد آثار فاخر هنری اهدایی تحت نظارت سازمان میراث فرهنگی فارس در انبار نگهداری می شود. 

پیرامون این توضیحات اعضای کمیسیون از نحوه نگهداری و حفظ آثار در استان دغدغه های خود را مطرح کردند که در نهایت مقرر شد مکاتبه ای با سازمان میراث فرهنگی جهت بازدید از آثار صورت پذیرد و سپس تصمیمات جهت اختصاص مکانی مناسب برای نمایش آثار اتخاذ شود.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی فارس با اشاره به نمایشگاه فرش در استان فارس نیز اضافه کرد: ارائه خدمات با کیفیت نمایشگاه ها نیازمند همکاری متقابل ارگانهاست که ایجاد کمیته ای جهت هم افزایی بیشتر و جزیره ای عمل نکردن حایز اهمیت خواهد بود و امیدواریم با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی در کنارهم تشکیل و اقداماتی جهت تعامل و تداوم همکاری ها بلاخص در نمایشگاه فرش بیشتر ایجاد شود.

در ادامه این جلسه مجید سلیمی معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی فارس نیز گفت: مطالبه گری فعالان حوزه هنر و صنایع دستی در استان حرکتی شایسته در جهت همکاری و اقدامات موثر در استان است و ما در مجموعه میراث فرهنگی استان آمادگی فراهم اوردن مقدمات بازدید و ساماندهی اثار اهدایی استاد تناولی با انجام مکاتبات مرتبط را داریم.

وی افزود: تلاش می کنیم تا مقدمات در نظر گرفتن محل مناسب موزه و تجهیز و نحوه نگهداری آثار جهت نمایش انجام شود.

همچنین در ادامه این جلسه غلامحسین زنهاری رئیس اداره فرش سازمان صمت فارس هم گفت: برنامه عملیاتی فرش استان حدود یک سال و نیم در دست اقدام است ضرورت آن بر همگان مشخص است. 

وی بیان کرد: با توجه ظرفیتهای فرش استان در گام نخست نیازمند آمار و اطلاعات صحیح هستیم تا بر مبنای آن نقاط ضعف و قدرت، فرصت و تهدید ها شناسایی گردد. 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه