سرخط خبرها
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر
  • معاملات مسکن در سطح پایینی قرار دارد/۶۰ تا ۷۰ درصد سقف اجاره‌بها رعایت شد
  • ۳۷۵ هزار زن روستایی رایگان بیمه شدند
  • طلای حیاتی در مسابقات بدمینتون سنگال با غلبه بر نماینده هند
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان

با مشارکت شرکت برق منطقه ای فارس و بوشهر:

طرح اصلاح ارتباطات خطوط ورو‌دی به پست ۲۳۰ کیلوولت برازجان در مدار قرار گرفت

پروژه اصلاح ارتباطات خطوط ورودی به پست ۲۳۰ کیلو ولت برازجان از سوی شرکت برق منطقه ای فارس اجرایی شد و در مدار قرار گرفت.

برق
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، محمدرضا شجاعی پور، مدیر امور انتقال نیروی بوشهر با تشریح اقدامات انجام شده در این زمینه افزود: با اجرای این طرح مناطق  برازجان، گناوه، دشتستان،  کازرون و  چنارشاهیجان در استان های فارس و بوشهر از مزایای اجرای آن بهره مند شدند.

شجاعی پور، اعتبار  این طرح را  ۱۲ میلیارد و ۸۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: مدت زمان اجرای این پروژه ۸ روز فشرده کاری بود.  با برقراری ارتباط مستقیم نیروگاه گناوه با پست دشتستان جهت بهبود وضعیت پست های انتهایی مراکز مصرف برازجان و گناوه و  برقراری ارتباط خط ۸۰۵ نیروگاه کازرون به پست ۲۳۰ کیلوولت برازجان و برقراری ارتباط خط ۸۲۲ چنارشاهیجان به نیروگاه کازرون و راه اندازی حفاظت باسبار ۸۲ در ایستگاه ۲۳۰ برازجان برخی از اهداف طرح محقق گردید.

مدیر امور انتقال نیروی بوشهر خاطر نشان کرد: از دیگر اهداف اجرای پروژه اصلاح ارتباطات خطوط ورودی به پست ۲۳۰ کیلوولت برازجان،  رفع پرباری خطوط انتقال نیروگاهی و اصلاح گردش توان،  راه اندازی حفاظت باسبار ۸۲ در پست ۲۳۰ کیلوولت برازجان بوده است که محقق گردید.

وی ادامه داد:  با  تلاش چند ماهه همکاران بهینه سازی و آماده شدن مقدمات کار پروژه، واریانت خطوط نیروگاه کازرون،  برازجان، گناوه،  دشتستان، در ۱۴ مرحله و ۸ روز کاری فشرده، این طرح در مدار بهره برداری قرار گرفت.

شجاعی پور ضمن قدردانی از تلاش همه کارشناسان و مهندسین و متخصصین، اضافه کرد: با اجرای این طرح علاوه بر تغییرات عمده در امکان بارگیری مناسب از خطوط انتقالی نیروگاهها، حفاظت باسبار ۲۳۰ کیلوولت برازجان نیز تکمیل و در مدار قرار گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه