سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت

فرمانده انتظامی شیراز خبر داد؛

حمله به ماموران پلیس با سلاح سرد در شیراز/۳ نفر دستگیر و یک نفر به هلاکت رسید

فرمانده انتظامی شیراز گفت: در حمله با سلاح سرد به پلیس، با درایت کارکنان زبده، محمد معروف به لوک به هلاکت و ۳ نفر دیگر از افراد اراذل و اوباش نیز دستگیر و روانه دادسرا شدند.

دستگیری ارازل و اوباش در شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سرهنگ فرج شجاعی، در این باره اظهار داشت: در اجرای دستور مرجع قضایی مبنی بر دستگیری اراذل و اوباش فراری به هویت معلوم به اتهام عرض اندام در فضای مجازی و ایجاد رعب و وحشت برای شهروندان، بلافاصله بررسی موضوع جهت شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران کلانتری ۲۶ رحمت تحقیقات خود را آغاز و با اقدامات فنی و تخصصی و بهره‌گیری از شیوه‌های نوین پلیسی مطلع شدند که فرد اراذل و اوباش قرار ملاقات و درگیری با ۳ نفر دیگر در بلوار عدالت جنوبی جلو درب زندان دارد.

فرمانده انتظامی شیراز ادامه داد: حدود ساعت ۳ بامداد امروز، ماموران زبده به محل مورد نظر اعزام و اراذل و اوباشان با مشاهده پلیس با سلاح سرد به سمت ماموران حمله ور و سپس اقدام به پرتاب چاقو می‌کنند.

سرهنگ شجاعی با بیان اینکه افراد اراذل و اوباش پس از چند بار اخطار پلیس نه تنها تسلیم نشدند بلکه با سلاح سرد به سمت مامورین حمله ‌کردند، عنوان داشت: ماموران انتظامی جهت دفاع مشروع، با رعایت قانون به کارگیری سلاح اقدام به تیراندازی کردند که منجر به هلاکت رسیدن یکی از افراد اراذل و اوباش معروف به محمد لوک (اسم مستعار) شد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه ۳ نفر دیگر از اراذل و اوباشان از جمله حسین قلاتی (اسم مستعار) که قصد متواری شدن را داشتند با درایت ماموران دستگیر شدند، گفت: در سوابق این افراد شرور جرائمی از قبیل عرض اندام در فضای مجازی، ایجاد رعب و وحشت برای شهروندان و نزاع و درگیری به چشم می‌خورد.

وی با اشاره به اینکه متهمان دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند، تصریح کرد: پلیس برای برقراری نظم و امنیت و ارتقاء احساس آرامش در بین مردم با مخلان نظم و امنیت به طور قاطع و قانونی برخورد می کند؛ لذا شهروندان عزیز نیز از طریق تلفن ۱۱۰ پلیس را در جریان اعمال خلاف افراد فرصت طلب و قانون گریز قرار دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه