سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

رئیس اتاق بازرگانی فارس:

به واسطه صدور بخشنامه‌ها صادرات و تجارت خارجی به سختی انجام می شود

رئیس اتاق بازرگانی فارس گفت: در شرایط فعلی به واسطه صدور بخشنامه های متعدد و خلق الساعه کار صادرات و تجارت خارجی به سختی انجام می شود که در این میان هم اتاق بازرگانی و هم گمرک نیز همسو با صادرکننده گان دچار مشکلات عدیده شده اند.

اتاق بازرگانی فارس

به گزارش خبرگزاری موج فارس، محمدصادق حمیدیان رئیس اتاق بازرگانی فارس در دیدار با مدیر کل گمرکات استان، اظهار داشت: گمرک یکی از بخش هاییست که همواره به عنوان دستگاه حاکمیتی - نظارتی توانسته است در مبادلات کالا و خدمات با سایر کشورها نقش آفرینی کند. 

حمیدیان به برخی از مشکلات صادرکنندگان استان در حوزه گمرک از جمله مشکل تعیین ارزش‌های پایه صادراتی در برخی از محصولات صادراتی، تعدد سامانه‌ها و روش‌های ارزش‌ گذاری کالاهای وارداتی و صادراتی، عدم اطلاع‌ رسانی شفاف در مورد بخشنامه‌ها و محدودیت‌ها و عوارض، بوروکراسی و نگاه های سلیقه ای در حوزه ترخیص کالا، معضلات پیرامون واردات و صادرات کالاهای جایگزین، عدم تطابق استانداردهای گمرک با استانداردهای جهانی و طولانی شدن ترخیص کالا، مشکلات سیستمی و شبکه های ارتباطی فیمابین گمرک، سیستم بانکی و سازمان توسعه تجارت آن هم‌ در شرایط تحریم های ظالمانه اشاره کرد.

وی ادامه داد: هرچند معتقدیم بسیاری از این مشکلات ملی است لیکن با ارتقای سطح تعامل در استان و با نگاه راهگشایی می‌توان در توسعه صادرات غیر نفتی خوش درخشید و نقش آفرینی کرد. 

 ایوب زارعی مدیر کل گمرکات استان فارس نیز گفت: وظیفه ما در گمرک تسهیل گری حوزه صادرات و واردات است و باور داریم در برخی از بخش ها نیاز به اصلاح داریم.

وی افزود: تلاش می کنیم با برقراری ارتباط نزدیک و مستمر با فعالان اقتصادی و اتاق بازرگانی استان بتوانیم در هموار کردن مسیر صادرات کالاهای استان اقدام موثری انجام دهیم.

 در حاشیه این دیدار رئیس اتاق بازرگانی فارس از مجموعه تخصصی گمرک مستقر در منطقه ویژه اقتصادی شیراز بازدید و ضمن طرح مشکلات صادرکنندگان این حوزه با کارشناسان اجرایی، در جریان امور حوزه گمرک قرار گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه