English

حمله موشکی اسرائیل به سایت تولیدی فردا موتورز در بروجرد

سایت تولیدی فردا موتورز در استان لرستان، هدف حمله موشکی اسرائیل قرار گرفت که خسارات گسترده‌ای به دنبال داشت.

حمله موشکی اسرائیل به سایت تولیدی فردا موتورز در بروجرد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری موج، بر اساس اعلام روابط عمومی فردا موتورز، حوالی ظهر امروز سایت تولیدی فردا موتورز در شهر بروجرد استان لرستان، هدف حمله موشکی اسرائیل قرار گرفت که خسارات مالی و جانی گسترده‌ای بر جای گذاشت.

با توجه به آتش سوزی گسترده که همچنان در محل کارخانه وجود دارد، ارزیابی خسارات وارده دشوار است اما ارزیابی‌های اولیه حکایت از شهادت جمعی از پرسنل خطوط تولید دارد ضمن آنکه خسارات وارد شده به خطوط تولید، قطعات آماده تولید و خودروهای ساخته شده نیز شدید بوده است.

در حال حاضر، نیروهای امدادی به شکل گسترده‌ای در محل کارخانه حضور دارند و عملیات امداد و نجات در جریان است. گزارش‌های تکمیلی پس از اطفا حریق و ارزیابی‌های کارشناسی از سوی روابط عمومی فردا موتورز اعلام خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه