سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

معاون وزیر صمت و رئیس هیات‌عامل ایمیدرو؛

مصوبه دولت در خصوص تخصیص سنگ آهن به ذوب آهن، سریعا اجرا می شود

وزیر صمت و رئیس هیات‌عامل ایمیدرو از عملیاتی شدن قریب الوقوع مصوبه دولت در خصوص تخصیص سنگ آهن به شرکت ذوب آهن اصفهان خبر داد.

مصوبه دولت در خصوص تخصیص سنگ آهن به ذوب آهن

به گزارش خبرگزاری موج، خداداد غریب پور معاون وزیر صمت و رئیس هیات‌عامل ایمیدرو در بازدید از غرفه ذوب آهن اصفهان در نخستین نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و رونق‌ تولید از عملیاتی شدن قریب الوقوع مصوبه دولت در خصوص تخصیص سنگ آهن به این شرکت خبر داد و گفت : با توجه به اینکه قیمت سنگ آهن اختصاص داده شده به ذوب آهن نیز مشخص شد ، به زودی این مواد اولیه توسط مجتمع سنگ آهن سنگان به ذوب آهن تحویل داده می شود .

وی افزود : ذوب آهن به عنوان پیشکسوت صنایع کشور نباید مشکل تامین سنگ آهن داشته باشد . تلاش ما این است که این مشکل را حل کنیم و در این راستا گام اول برداشته شده و به زودی گام های دیگر هم برداشته می شود .

رئیس هیات‌عامل ایمیدرو تصریح کرد : ذوب آهن از دیرباز در صنعت کشور اقدامات موثری انجام داده و در مدیریت دانش عملکرد خوبی دارد . این شرکت اقدامات موثری نیز در بومی سازی انجام داده و قطعات خوبی ساخته است  و امیدوارم تلاشگران  ذوب آهن در بومی سازی نیز مانند سایر فعالیت ها پیشگام باشند .

دکتر غریب پور گفت : در این نمایشگاه به دنبال بومی سازی تجهیزات هستیم تا مجبور به واردات آنها نباشیم و از وابستگی صنایع به ارز کاسته شود . در این راستا در این نمایشگاه تجربه صنایع مهم مانند ذوب آهن با صنایع دیگر و با تامین کنندگان به اشتراک گذاشته می شود . از طرفی وزارت صمت نیز واردات قطعاتی که امکان تولید داخلی آنها وجود دارد را ممنوع می کند تا انگیره سازندگان افزایش یابد .

مطابق گزارش معدن ۲۴ دو شرکت بزرگ سنگ آهنی متعهد به تامین سنگ آهن ذوب آهن اصفهان به جای صادرات شده اند . این دو شرکت بزرگترین تامین کننده سنگ آهن در شرق کشور هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه