سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

پزشکیان:

ملت متمدن ایران نابود شدنی نیست

رئیس جمهور با اشاره به اظهارات ترامپ گفت: ادعای نابود کردن یک کشور وملت بی سابقه است و حتی مقامات پیشین آمریکا به این عریانی آن را مطرح نمی‌کردند؛ در عین حال ایران را نمی‌توانند نابود کنند.

مسعود پزشکیان
به گزارش خبرگزاری موج

، مسعود پزشکیان در ادامه برنامه های سفر خود به نیویورک، در گفت‌وگویی با خبرنگاران صدا و سیما و خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران به تشریح و ارزیابی نخستین روز از این سفر پرداخت و گفت: امروز برنامه های متعددی داشتیم که مهم‌ترین بخش آن، گفت‌وگو و سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل بود. متنی را از پیش آماده کرده بودیم تا قرائت کنیم، اما وقتی سخنرانی رئیس‌جمهور آمریکا را شنیدیم، نگاهمان از آن متن فراتر رفت و سعی کردیم واقعیت‌هایی را که آمریکا بر ملت ما و دنیا اعمال می‌کند، بیان کنیم؛ چرا که آن‌ها بر خلاف تمام قوانین بین‌المللی و چارچوب‌های انسانی عمل می‌کنند و جز اعمال زور و کارهای ضد بشری، اقدام دیگری انجام نمی‌دهند.

رئیس جمهور تصریح کرد: این در حالی است که در کشورهای دیگر مناطق دنیا نیز رفتارهای مشابهی دارند؛ در ونزوئلا، گرینلند و کوبا نیز چنین رویه‌ای را در پیش گرفته‌اند.

پزشکیان در ادامه با انتقاد از اظهارات موهوم رئیس جمهور آمریکا درباره نابودی ایران با اشاره به ریشه های تاریخی و تمدنی کشورمان افزود: چنین اظهاراتی در خصوص نابود کردن یک کشور و یک ملت امری بی سابقه است و حتی مقامات پیشین آمریکا برغم دشمنی ها به این عریانی آن را مطرح نمی‌کردند. در عین حال ایران را نمی‌توانند نابود کنند؛ ایران کشوری است که ریشه در تاریخ دارد و علی‌رغم تمام فشارهایی که وارد می‌کنند، مردم ما در صحنه حاضرند. حضور مردم ما قابل قدردانی است و امیدوارم ما شرمنده مردم عزیزمان نشویم.

رئیس جمهور با اشاره به سخنان روشنگرانه خود در صحن مجمع عمومی سازمان ملل در خصوص ماهیت جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی و دفاع قاطعانه تر حقانیت جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد : آن‌ها به راحتی دست به نسل‌کشی می‌زنند، بر خلاف تمام قوانین بین‌المللی عمل می‌کنند و به‌راحتی ترور می‌کنند. در کشور ما از زمانی که ما مسئولیت را به عهده گرفتیم رهبر ما ، بسیاری از فرماندهان، دانشمندان، افراد توانمند، وزرا و بسیاری از مردم عزیزمان را ترور کرده‌اند و سپس ما را به تروریسم متهم میکنند. این در حالی است که ترورهایی که در لبنان انجام می‌دهند و جنایاتی که در غزه مرتکب می‌شوند، شرم‌آور است.

پزشکیان ادامه داد: برای هر وجدان انسانی مشاهده جنایات نفرت برانگیز است. بخش تلخ ماجرا آنجاست که مردمی که ایرانی نیستند از رفتار آنها ابراز خشم و انزجار می‌کنند و با قربانیان و بازماندگان این جنایات ابراز همدردی می‌کنند اما برخی ایرانی ها با این جنایتکاران هم صدایی می‌کنند که بسیار باعث تأسف و ناراحتی است .

رئیس جمهور در بخش دیگر این گفت‌وگو به برگزاری دیدارهای جانبی و دوجانبه خود با برخی سران کشورهای شرکت کننده در مجموعه عمومی سازمان ملل اشاره کرد و گفت : پس از این سخنرانی، جلسات مختلفی با نخست‌وزیران عراق و ارمنستان و رئیس‌جمهور سوئیس برگزار شد و تفاهمات خوبی رقم خورد. علاوه بر این آقای دکتر عراقچی، با وزرای خارجه کشورهای مختلف در حال گفتگو هستند. به هر حال، حضور ما در اینجا با هدف گفتگو و دفاع از موضع حقانیت مردم مظلوم و مقتدر کشورمان می‌باشد و تا کنون تأثیرگذار بوده است. امیدوارم در ادامه هم بتوانیم این رسالت را به خوبی انجام دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه