سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی

سخنگوی هیات رئیسه مجلس از ضرورت تغییر آرایش جنگی در دولت خبر داد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، ترمیم کابینه را کم هزینه و باعث چابکی دولت دانست و گفت: نگاه غالب مجلس، مچ گیری از دولت نیست بلکه بهبود شرایط دولت است.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس
به گزارش خبرگزاری موج

، عباس گودرزی در نشست خبری با خبرنگاران پارلمانی مجلس شورای اسلامی با تبریک روز خبرنگار گفت: همه می‌دانیم که دشمن به دنبال تجزیه کشور و اشغال ایران اسلامی بود ولی مقاومت و تاب‌آوری مردم مانع رسیدن دشمن به اهداف شومش شد. اما در این شرایط لزوم جلوگیری از دوقطبی‌های کاذب نظیر دو قطبی جنگ یا صلح بسیار ضروری است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، جنگ ایران و آمریکا را ذاتی دانست و گفت: این جنگ بین استقلال طلبی ما و سلطه طلبی آنهاست. آمریکا می‌خواهد به مانند گذشته بر کشور ما مسلط شود در حالی که ملت ایران اجازه چنین اقدامی را نخواهند داد و آمریکا این آرزو را به گور خواهد برد.

وی درباره اینکه آیا استیضاحی احیانا در دستور کار مجلس قرار دارد، گفت: یک استیضاح ارجاع شده داریم که فعلا پیگیری نمی‌شود اما توصیه مجلس ترمیم کابینه است. چرا که ترمیم کابینه کم هزینه است و سبب چابکی دولت خواهد شد. نگاه غالب مجلس، مچ گیری از دولت نیست بلکه بهبود شرایط دولت است.

تصویب لایحه مدیریت تنگه هرمز در آینده، حاکمیت ایران را مشخص خواهد کرد

گودرزی در ادامه درباره بررسی طرح مدیریت تنگه هرمز در مجلس شورای اسلامی و اینکه تاثیر قانونی شدن این لایحه چه تاثیری در جایگاه ایران دارد، گفت: این طرح بسیار مهم و راهبردی برای تأمین منافع مردم خواهد بود. چرا که از حسن همجواری علیه منافع ملی ایران نباید استفاده می‌شد ولی دشمنان از این موقعیت علیه منافع جمهوری اسلامی ایران استفاده کردند و باید حاکمیت ایران در این تنگه تامین شود.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: بازگشایی تنگه هرمز تابع منافع ملی و مصالح کشور خواهد بود و با زور باز نمی‌شود. از طرفی همه اجزا و سطوح مختلف مجلس تاکید کردند که تنگه هرمز دیگر به شرایط قبل جنگ باز نخواهد گشت.

وی درباره مشکلات کنونی کشور و اینکه این موضوع متوجه چه بخشی از حاکمیت است عنوان کرد: معتقدم در شرایط جنگی اینکه دولت و مجلس را مقصر جلوه دهیم درست نیست و همه ارکان کشور نقاط ضعف و قوتی دارند و باید همه ارکان کشور تمام ظرفیت خود را پای کار بیاورند. بر همین اساس مجلس هم باید به مانند سایر ارکان کشور تاب آوری خود را ارتقاء دهد.

این نماینده مجلس اضافه کرد: البته گاهی خود تحریم و ضعف هایی که وجود دارد بر وجود شرایط فعلی کشور اثرگذار است. ولی با توجه به شرایط موجود، آرایش جنگی دولت و مجلس باید تغییر کند. هر جا هم که دولت احساس می کند مشکل وجود دارد، دولت به مجلس لایحه دهد تا مشکلات را رفع کنیم.

گودرزی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه جلسات زنده طبق قانون باید پخش زنده شود گفت: در قانون اساسی به اصل انتشار جلسات علنی مجلس تصریح دارد ولی در قانون اشاره نکرده که جلسات باید به صورت مستقیم پخش شود. از این رو این موضوع نقض نشده است و هم اکنون جلسات با فاصله پخش می‌شود.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: پخش مستقیم جلسات مجلس، مطالبه و حق مردم است که به موقع اخبار صحن را دریافت کنند و تلاش ما این است که این موضوع را حل کنیم.

عضو هیات رئیسه مجلس یادآور شد: در جلسه امروز مجلس شاهد نطق همکاران بودیم و به تدریج پخش زنده مجلس را محقق خواهیم کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه