سرخط خبرها
  • تذکر مجلسی ها به اتابک درباره قیمت خودرو
  • هشدار تکرار سیل امامزاده داوود در ۴ استان
  • هشدار جدی به صنایع: ماینر غیرمجاز مساوی است با ابطال مجوز
  • نانوایی‌های بربری و سنگک مناطق ۱ تا ۳ تهران آزادپز شدند
  • کاظمی: امتحانات المپیادها به‌صورت داخلی و خارج از برنامه برگزار می‌شود
  • ترامپ جنایتکار به جرم سوء استفاده جنسی به پرداخت جریمه محکوم شد
  • عارف: ارتقای امنیت سایبری باید در اولویت باشد
  • اجرای بیش از ۶۰ درصد سند تحول قضایی
  • ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان
  • عرضه اختصاصی برق پتروشیمی‌ها از مردادماه انجام می‌شود
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ در نیمه دوم پاییز برگزار خواهد شد
  • بنزین هم در روسیه سهمیه‌بندی شد
  • بانک مرکزی: انتخاب شرکت برای رفع اختلال ۴ بانک، بر عهده خود بانک‌هاست و ما نقشی نداشتیم
  • پیش‌ ثبت‌نام حج آینده رایگان شد
  • رئیس‌جمهور: ۶ میلیارد دلار از منابع ایران آزاد شد
  • لیونل مسی به اولین بازیکن تاریخ جام جهانی تبدیل شد که در هفت بازی متوالی گلزنی می‌کند
  • خاموشی‌های بی‌اطلاع، موبایل ها را هم خاموش کرد
  • شریعتمداری: ایران نباید با ترامپ مذاکره کند، باید عده‌ای از نمایندگان کنگره جایگزین او شوند
  • مرد سرایدار: همسرم توقعات مالی بالا داشت و چون نتوانستم برآورده کنم، او را کشتم
  • رئیس دادگستری تهران: ۶ برابر ارزش کل باشگاه رئال مادرید در دستان ۲۲۵ متخلف ارزی

بقائی:

امنیت و عزت ملی قابل معامله نیست

سخنگوی وزارت خارجه بیانیه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس را «وارونه‌نمایی حقیقت و اصرار بر آزمودن آزموده‌» دانست.

اسماعیل بقایی + سخنگوی وزارت امور خارجه
به گزارش خبرگزاری موج

، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در واکنش به بیانیه مداخله‌جویانه وزرای خارجه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس در تاریخ ۲۵ ژوئن ۲۰۲۶، در شبکه ایکس نوشت: بدون تردید ایران بیشتر از هر طرف دیگری، دغدغه امنیت جمعی منطقه را دارد. اینکه شورای همکاری خلیج فارس، تصور کند راه حل رفع این دغدغه، پناه بردن به بزرگ‌ترین ناقض امنیت است، خود نقض غرض است و طنزی تلخ و نشانه‌ای مایوس‌کننده از عدم درس‌آموزی از تجربه‌های تلخ اخیر.

وی تاکید کرده است: باید از همسایگان جنوبی پرسید چرا خود، با نقض اصل حسن هم‌جواری و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل، در حمله تجاوزکارانه علیه همسایه مسلمان همراهی کردند و اجازه دادند که از قلمروی آنها علیه ایران استفاده یا از آنجا موشک شلیک شود؟

بقائی پرسیده است: چرا آنها درباره مسابقه تسلیحاتی مخرب و خرید و ذخیره‌سازی صدها میلیارد دلار انواع تسلیحات پیشرفته که هیچ توجیه دفاعی ندارند تغافل می‌کنند؟ چرا تجاوزهای مکرر رژیم صهیونیستی علیه کشورهای منطقه و اشغال سرزمین‌ فلسطین و لبنان را نادیده می‌گیرند؟

در ادامه این پیام آمده است: چرا در قبال زرادخانه هسته‌ای خارج از هرگونه نظارت بین‌المللی رژیم اشغالگر سکوت اختیار می‌کنند، اما توان دفاعی متعارف کشوری که بارها هدف تهدید و حمله آن هم از قلمرو کشورهای همسایه قرار گرفته، «تهدید» معرفی می‌شود؟

بقائی تاکید کرده است: باید برای همگان روشن باشد که توانمندی‌های نظامی ایران، ضامن حق ذاتی دفاع مشروع ملت ایران در برابر تجاوز و جنایت است و هم‌زمان تامین کننده صلح و ثبات در منطقه.

سخنگوی وزارت خارجه تصریح داشته است: امنیت و عزت ملی کشور قابل معامله یا مشروط‌سازی نیست؛ همانطور که حق ذاتی دفاع مشروع به هیچ عنوان نمی‌تواند موضوع گفتگو باشد، ابزارهای آن هم نمی‌تواند موضوع مصالحه با هیچ طرفی باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه