سرخط خبرها
  • اعتراف تل‌آویو به تسلیم ترامپ و شکست اسرائیل
  • انتقام مرگبار شوهر خواهر‌ کینه‌ای بر‌سر تبلت
  • پزشکیان: با دانشگاهیان از بحران می‌گذریم
  • انهدام باند چهار نفره زورگیران پایتخت
  • ایران برای استقبال از زائران عراقی آماده می‌شود
  • رسانه های غربی:ایران بعد از جنگ مقتدرتر از قبل است
  • ادعای آذربایجان: پهپاد حامل ماری‌جوانا از ایران رهگیری شد
  • اعتراف خبرنگار صهیونیست: دوست آمریکا بودن کشنده است
  • کارگروه ارد و نان: ایرانی‌ها سالی ۱۱۷ کیلو نان می‌خورند
  • بریتانیا استفاده زیر ۱۶ ساله‌ها از تیک‌تاک، اینستاگرام و یوتیوب را ممنوع کرد
  • وثیقه خروج از کشور مشمولان غیرغایب حذف شد
  • اظهارات تند مقامات اسرائیلی: ترامپ و کاخ سفید ما را فریب داد
  • ابراهیم عزیزی: پاسخ به حمله امروز اسرائیل قطعی است.
  • خدمات و‌ کارت‌های‌ بانک ملی رفع اختلال و فعال شد
  • پیشنهاد ۲ ساله پرسپولیس برای اسکوچیچ ارسال شد
  • صف‌های طولانی برای خروج از اوکراین در منطقه لووف تشکیل شده است
  • ️منابع عبری: ارتش اسرائیل برای مقابله با هر تهدیدی از سوی ایران آماده می‌شود
  • تمام بلیت های بازی ایران نیوزلند فروخته شد و مجموعا ۷۰ هزار هوادار در استادیوم حضور خواهند داشت
  • قول مجلسی: امسال در هیچ شهری مشکل آب نخواهیم داشت!
  • معاون وزارت کشور: دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت آرد و نان ندارد

دستور مومنی به استانداران؛

بازسازی مناطق آسیب‌دیده در اولویت قرار گیرد

وزیر کشور با تأکید بر رسیدگی به آسیب‌دیدگان جنگ اخیر اعلام کرد که همه مدیران کشور باید بازسازی خسارت‌های جنگی و حمایت از خانواده‌های شهدا را در اولویت اقدامات خود قرار دهند.

اسکندر مؤمنی + وزیر کشور
به گزارش خبرگزاری موج

، اسکندر مومنی در نشست سراسری استانداران کشور با گرامیداشت یاد فرماندهان، رزمندگان و دیگر شهدای جنگ تحمیلی اخیر و تبریک پیروزی ملت ایران، اظهار کرد: از این پس علاوه بر برگزاری جلسات ماهانه استانداران، هر فصل یک‌بار نیز چنین نشستی برگزار خواهد شد. برای این منظور دبیرخانه دائمی تشکیل شده است تا مصوبات نشست‌ها را پیگیری و در جلسات بعدی گزارش روند اجرای آن‌ها را ارائه کند.

وی با بیان اینکه استانداران، فرمانداران و مدیران محلی از نزدیک‌ترین مدیران به مردم هستند، گفت: در شرایطی که کشور با مسائل پیچیده و به‌ویژه جنگ تحمیلی اخیر مواجه بود، این مدیران با تلاش شبانه‌روزی و حضور در میان مردم اجازه ندادند مردم احساس بی‌پناهی کنند و همواره دولت را در کنار خود دیدند.

وزیر کشور درباره عوامل پیروزی ملت ایران در جنگ تحمیلی اخیر افزود: رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب، حضور گسترده مردم در شهرها و روستاهای کشور، ایستادگی رزمندگان اسلام و نیروهای مسلح و همچنین خدمات‌رسانی شبانه‌روزی دولت از مهم‌ترین مؤلفه‌های این پیروزی بود.

مومنی ادامه داد: دولت در این ایام توانست کالاهای اساسی، نیازهای روزانه مردم و انرژی را با همکاری استانداران، فرمانداران، بخشداران و شهرداران تا حد امکان تأمین کند و در مرکز وزارت کشور نیز به‌صورت ۲۴ ساعته و شبانه‌روزی وضعیت کشور رصد می‌شد تا در صورت بروز کمبود، نیازهای مردم از جمله آرد، بنزین و سایر اقلام ضروری تأمین شود.

وی با اشاره به محورهای این نشست، گفت: محله‌محوری یکی از سیاست‌های راهبردی دولت است که تجلی آن را در تحولات خرد و مشارکت مردمی می‌بینیم. از سال گذشته، «محله‌محوری» به‌عنوان الگوی حل مسائل اجتماعی مطرح شده و اکنون به یکی از اولویت‌های اصلی و شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران تبدیل شده است.

وزیر کشور ادامه داد: توجه به آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی و خانواده‌های معظم شهدا، به‌ویژه شهدای جنگ اخیر، از مهم‌ترین اولویت‌هاست و همه مدیران باید نسبت به بازسازی خسارت‌ها و حمایت از این خانواده‌ها اهتمام ویژه کنند.

مومنی نهضت مدرسه‌سازی و تحقق عدالت آموزشی را از دیگر اولویت‌های دولت دانست و افزود: این موضوع به‌طور مستمر در نشست‌های استانداران پیگیری شده است.

وی مدیریت مصرف انرژی را از ضرورت‌های کشور دانست و تصریح کرد: حتی اگر با مشکل انرژی نیز مواجه نباشیم، حق نداریم این نعمت خدادادی را بدون مدیریت مصرف کنیم. انرژی‌های فسیلی میراث نسل‌های آینده هستند و باید ضمن اصلاح الگوی مصرف، به سمت استفاده از انرژی‌های غیر فسیلی حرکت کنیم. حفظ ثبات بازار، صیانت از معیشت مردم و تأمین کالاهای اساسی از دیگر محورهای مورد توجه دولت است که البته با وجود شرایط جنگی، کمبودی در کشور وجود نداشت و نیازهای مردم تأمین شد.

وزیر کشور با تأکید بر اهمیت همبستگی ملی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین عوامل پیروزی در جنگ تحمیلی اخیر، انسجام و همبستگی مردم بود. مردم در سخت‌ترین شرایط و در میان بمباران‌ها صحنه را خالی نکردند و این همبستگی ملی باید حفظ و تقویت شود.

مومنی افزود: دشمن برآورد نادرستی از انسجام ملی مردم ایران داشت و تصور می‌کرد می‌تواند در مدت کوتاهی جمهوری اسلامی ایران را شکست دهد، اما ایران امروز مقاوم‌تر، منسجم‌تر و استوارتر از گذشته است. همه مسئولان با تمام توان برای خدمت به مردم و حل مشکلات کشور تلاش کردند و این تلاش‌ها در پیروزی ملت ایران نقش مؤثری داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه