سرخط خبرها
  • پخت روزانه هزار و پانصد پرس غذا در این‌موکب زنانه
  • تحسین رسانه قطری از مدیریت بی‌نظیر تامین غذا در ایران
  • فناوری ایرانی که آلاینده‌های سوخت را بیش از ۹۹ درصد حذف می‌کند
  • تهران برای عصر خودروهای برقی آماده می‌شود
  • نفیسه روشن: سفر اربعین مسیر زندگی و نگاه من را به امام حسین (ع) تغییر داد
  • اعزام رایگان زائران‌ به مرز ‌از امروز شنبه
  • برنده اسکار موسیقی در تصادف موتورسیکلت از دنیا رفت
  • AFC نیز به جمع مخالفان طرح اینفانتینو پیوست
  • مطالبه ۱۰ همت برای مرمت ۱۴۹ اثر تاریخی جنگ‌زده
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • پیامد‌های ناشی از حملات به تأسیسات پارس جنوبی به خوبی مدیریت شد
  • قاچاق پوشاک بیش از ۳ میلیارد برآورد می‌شود/ ورود پوشاک به کالابرگ در دست بررسی است
  • ثبت تردد بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای اربعینی کشور
  • شکست استقلال مقابل فولاد در دیداری تدارکاتی/ احمدی مصدوم شد
  • گفت‌وگوی مردمی پزشکیان در روزهای آینده پخش می‌شود
  • مقام نظامی: برنامه گسترده‌ای برای پاسخ به دیوانگی آمریکا آماده کرده‌ایم
  • پرونده بوسنیایی‌ها دست از سر استقلال برنمی‌دارد
  • عملیات فرار از هرمز غیرممکن شد
  • خط تلفن ثابت و بسته مکالمه رایگان برای زائران اربعین

قرارگاه «شهید نایینی» در تهران برای دستیابی به «روایت اول» راه اندازی شد

رئیس بسیج رسانه استان تهران از راه‌اندازی قرارگاه «شهید نایینی» در سطح استان و شهرستان‌های تابعه خبر داد و گفت: اولویت ما در این قرارگاه، هم‌افزایی همه دغدغه‌مندان انقلاب اسلامی برای خنثی‌سازی اخبار کذب و دستیابی به «روایت اول» است.

سردار علی محمد نایینی سردار نایینی سخنگوی سپاه پاسداران
به گزارش خبرگزاری موج

، علیرضا قمصری شامگاه جمعه اول خرداد در اجتماع مردم قرچک در جمع خبرنگاران با تشریح برنامه‌های این نهاد اظهار کرد: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی سال ۱۴۰۵ مبنی بر لزوم مقابله با عملیات رسانه‌ای دشمن و پرهیز از تمرکز بر نقاط ضعف، قرارگاه «شهید نایینی» در سطح کشور راه‌اندازی شد که این قرارگاه به تبعیت از دستور سازمان بسیج رسانه در سطح استان تهران و شهرستان‌های تابعه نیز شکل گرفته است.

وی با بیان اینکه محور اصلی فعالیت‌های ما در این قرارگاه، هم‌افزایی با تمامی اصحاب رسانه و دغدغه‌مندان جبهه انقلاب است، افزود: پنج محور اصلی در قرارگاه شهید نایینی دنبال می‌شود که عبارتند از: رصد دائمی فضای رسانه‌ای، پایش مستمر اخبار و گزارش‌ها در سکوهای داخلی و خارجی جهت مدیریت فضای مجازی، تولید محتوای تبیینی، وحدت‌بخش و امیدآفرین برای مقابله با راهبرد دشمن در القای اخبار کذب و ایجاد هراس در جامعه، تعامل برای مرزبندی میان «نقد سازنده» و «تخریب»، و عملیات هماهنگ در فضای مجازی برای ایجاد ید واحده میان تمامی فعالان رسانه‌ای است.

قمصری با تاکید بر اینکه نگاه قرارگاه شهید نایینی فراجناحی است، اظهار کرد: از همه جریان‌های فکری و سیاسی دلسوز نظام دعوت می‌کنیم تا با حضور در این قرارگاه، در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی گام بردارند.

رئیس بسیج رسانه استان تهران در پایان با اشاره به تجربیات کسب‌شده در جنگ‌های اخیر، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین راهبرد ما در شرایط کنونی، دسترسی به «روایت اول» است. پیش از آنکه دشمن بتواند با روایات دروغین فضای جامعه را ملتهب کند، اصحاب رسانه باید با سرعت و دقت، اخبار درست و به‌موقع را به استحضار مردم شریف برسانند تا از القای اخبار کذب جلوگیری شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه