نیکزاد بر اتحاد ایران و لبنان تاکید کرد

معاون رئیس مجلس شورای اسلامی ایران تأکید کرد ایران و لبنان متحد هستند و پایان دادن به تجاوز علیه آنها پیش نیاز هرگونه مذاکره‌ای است.

علی+نیکزاد + نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی
به گزارش خبرگزاری موج

، «علی نیکزاد» معاون رئیس مجلس شورای اسلامی ایران با تأکید بر وحدت هدف بین لبنان و ایران گفت که حزب‌الله روح ایران و ایران روح حزب‌الله است.

نیکزاد به المنار گفت که شرط کشور برای هرگونه مذاکره در گذشته یا آینده روشن است و آن تضمین توقف کامل تجاوز علیه لبنان است.

وی افزود: جبهه ایران و جبهه جنوب لبنان یکی هستند و ما جدایی آنها را نمی‌پذیریم. بستن تنگه هرمز برای تحقق صلح و آرامش برای لبنانی‌ها انجام شده است.

نیکزاد تأکید کرد: کنترل تنگه هرمز حق ایران و خط قرمزی است که نمی‌توان از آن عبور کرد و ایران در این مورد با کشورهای منطقه به توافق خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در تصمیم خود برای آغاز تجاوز علیه ایران اشتباه کرد. او اکنون با شکست‌های پی در پی روبه‌رو است و آنها برای قیمت نفت ۱۲۰ دلاری در هر بشکه حسرت خواهند خورد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه