سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

خرازی:

ایران برای جنگی بلندمدت با آمریکا آماده است

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی با بیان اینکه ظرفیتی برای دیپلماسی دیگر وجود ندارد، گفت که ایران برای جنگی بلندمدت با آمریکا آماده است.

سید کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی
به گزارش خبرگزاری موج

، «سیدکمال خرازی» رئیس شورای راهبردی روابط خارجی شامگاه دوشنبه در گفت‌وگویی با تلویزیون خبری «سی‌ان‌ان» بیان کرد: «من دیگر جایی برای دیپلماسی نمی‌بینم زیرا دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دیگران را فریب داده و به وعده‌های خود عمل نکرده است.»

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی همچنین خاطر نشان کرد درحالی‌که ایران در روند گفت‌وگوهای غیرمستقیم با آمریکا بود، این کشور به ایران حمله کرد.

خرازی با بیان اینکه کشورهای عربی خلیج فارس و فراتر از آن باید برای پایان دادن به جنگ به ایالات متحده فشار بیاورند، گفت: «جایی وجود ندارد مگر اینکه فشار اقتصادی تا حدی افزایش یابد که سایر کشورها برای تضمین پایان تجاوز آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها علیه ایران مداخله کنند.»

وی افزود: «این جنگ فشار زیادی به‌لحاظ فشار اقتصادی بر دیگران وارد کرده است، از نظر تورم، از نظر کمبود انرژی و بنابراین اگر ادامه یابد، این فشار بیشتر خواهد شد و بنابراین دیگران چاره‌ای جز مداخله ندارند.»

سیدکمال خرازی در پاسخ به این سوال که آیا ارتش جمهوری اسلامی ایران و رهبری معظم انقلاب در آینده با هم متحد خواهند بود، گفت: «بله، دقیقا.»

او تصریح کرد: «مسئولیت رهبر جمهوری اسلامی ایران، رهبری توان دفاعی ایران است و بنابراین، همانطور که آیت‌الله خامنه‌ای این کار را انجام می‌داد، اکنون رهبر جدید این کار را انجام خواهد داد.»

خرازی با اشاره به ادعا و اظهارات مداخله‌جویانه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر جانشین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: «این مسائل به او مربوط نیست.»

در تاریخ ۹ اسفند ماه آمریکا و رژیم صهیونیستی با نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران حملات متجاوزانه‌ای علیه مراکز نظامی، دولتی و غیرنظامی انجام دادند. در این حملات حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای مقام معظم رهبری و شماری از فرماندهان نیروهای مسلح و غیرنظامیان به شهادت رسیدند.

ایران در پاسخ به این تجاوز آشکار، حملات موشکی را با عملیات وعده صادق ۴ آغاز کرد و سرزمین‌های اشغالی و اهداف و پایگاه‌های آمریکا در منطقه را هدف قرار داده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه