رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:

دشمن با لشکر رسانه‌ای قصد وارونه جلوه دادن حقایق را دارد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: در عرصه جنگ نرم، دشمن با امپراطوری رسانه‌ای و جنگ شناختی بر تعدادی از افراد جامعه تأثیر گذاشته و حقایق را وارونه جلوه داده است.

سرلشکر موسوی
به گزارش خبرگزاری موج

، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، امروز (شنبه، ۲۷ دی ماه) در حاشیه همایش سراسری مدیران بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت افزود: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مجموعه‌ای بسیار ارزشمند و مهم است که ظرفیت‌های فراوانی برای کمک به حرکت کشور به سمت آرمان‌های انقلاب اسلامی دارد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در عرصه جنگ نرم، دشمن با امپراطوری رسانه‌ای و جنگ شناختی بر تعدادی از افراد جامعه تأثیر گذاشته و حقایق را وارونه جلوه داده است، تصریح کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت ظرفیت بالایی برای مقابله با اینگونه توطئه‌ها و دشمنی‌های آمریکای جنایتکار دارد.

وی یادآور شد: کارکرد جنگ شناختی این است که حقیقت را وارونه جلوه دهد و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت می‌تواند در برابر ترفندها و توطئه‌های دشمنان بایستد و جنایت‌های دشمنان را تبیین کند.

سرلشکر موسوی با اشاره به اهمیت راهبردها و آرمان‌های انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: إن‌شاءالله بتوانیم کشور را به سمت آرمان‌های انقلاب اسلامی پیش ببریم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه