سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

معاون اول رئیس‌جمهور؛

احیای تالاب‌ها باید در اولویت باشد

معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از برخورد شعاری با آبخیزداری و آبخوان‌داری، گفت: احیای تالاب‌ها و دریاچه‌ها باید در اولویت باشد و دستگاه‌ها در این زمینه نگاه بخشی نداشته باشند.

عارف
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدرضا عارف در جلسه ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالاب‌های کشور با اشاره به اهمیت احیای تالاب‌های کشور، بیان کرد: خشک شدن تالاب‌ها و دریاچه‌ها آثار منفی مختلفی از جمله آثار زیست محیطی دارد بنابراین احیای آنها باید در اولویت قرار گیرد.

وی افزود: تالاب‌ها و دریاچه‌ها نقش حیاتی برای کشور دارند با این حال گاهی اهمیت این مسئله نادیده گرفته می‌شود. تاکنون در خصوص آبخیزداری و آبخوان‌داری برخورد شعاری شده که نتیجه آن هم شرایط امروز تالاب‌های کشور است.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با بیان اینکه احیای خلیج گرگان و تالاب میانکاله برای کشورمان موضوع حیثیتی است، گفت: بنابراین به این موضوع باید نگاه فرابخشی داشت و اقدامات جدی دنبال شود.

وی تاکید کرد: دستگاه‌های مختلف باید تلاش و پیگیری کرده تا منابع کشور به سمت احیای تالاب‌ها و دریاچه‌ها هدایت شوند.

در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت تالاب‌ها و دریاچه‌های مهم کشور از جمله ارومیه، انزلی، بختگان، پریشان، جازموریان، شادگان، گاوخونی، میانکاله، هامون و هورالعظیم ارائه شد.

همچنین کلیات نقشه راه احیای تالاب‌های طشک و بختگان و کلیات تعیین حریم و بستر تالاب میانکاله و خلیج گرگان به تصویب رسید.

گزارش ارزیابی پیشرفت نهایی اقدامات انجام شده در طرح جامع پنج ساله احیای مجموعه تالاب‌ میانکاله و خلیج گرگان نیز ارائه شد و کلیات اقدامات تکمیلی حداکثر سه ساله برای مقابله با اثرات پس‌روی آب دریا بر احیای تالاب میانکاله و خلیج گرگان به تصویب رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه