سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

قمار مرگبار در شبکه هرمی؛

افغان‌ها سناریوی ربایش را خودشان بازی می‌کردند

سخنگوی پلیس از کشف یک شبکه هرمی پیچیده که در آن تعدادی از اتباع غیرمجاز افغانستانی با صحنه‌سازی آدم‌ربایی و شکنجه، از خانواده‌های خود اخاذی و مبالغ به دست آمده را در یک شرکت هرمی سرمایه‌گذاری می‌کردند، خبرداد.

دستگیری عامل تجاوز سریالی در تهران
به گزارش خبرگزاری موج

،  سردار سعید منتظرالمهدی در تشریح یک پرونده پیچیده که آبروی بین‌المللی ایران را تحت‌الشعاع قرار داده بود، گفت: با تلاشهای پلیس اینترپل تعدادی از اتباع غیرمجاز افغانستانی که به شیوه‌ای خاص و بسیار خطرناک اقدام به اخاذی از خانواده‌هایشان می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.

وی ادامه داد: "این افراد با تظاهر به آدم‌ربایی و ارسال فیلم‌های تحت‌شکنجه، خانواده‌های خود را وادار به پرداخت پول کردند. با بررسی‌های انجام‌شده، مشخص شد که آنها مبالغ بدست‌آمده از این اخاذی‌ها را به حساب یک شرکت هرمی به نام &#۳۹;کیونت&#۳۹; واریز می‌کردند."

سخنگوی پلیس افزود: بر اساس اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی پلیس، سرشبکه این گروه به همراه ۳۲ نفر از اتباع افغانستانی غیرمجاز شناسایی و بازداشت شدند. این عملیات نشان‌دهنده قاطعیت پلیس در مبارزه با جرایم سازمان‌یافته و حفظ امنیت جامعه است.

وی در پایان تصریح کرد: با رمزگشایی این ماجرا، آمار پرونده‌های ورودی اتباع به‌طرز چشمگیری از صد درصد به پنج درصد کاهش یافته است. پلیس ایران با تمام توان و در هر شرایطی برای حفظ امنیت و آرامش تمامی ساکنان کشور تلاش کرده و در برقراری عدالت از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه