سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

به مناسبت میلاد حضرت مسیح (ع) انجام شد؛

دیدار امیر دریادار سیاری با جانباز «سیمک وارطانیان»

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با جانباز و آزاده مسیحی، «سمیک وارطانیان» به مناسبت میلاد حضرت مسیح (ع) دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

امیر سیاری
به گزارش خبرگزاری موج

، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در آستانه سال جدید میلادی و میلاد حضرت مسیح (ع) با حضور در منزل جانباز و آزاده مسیحی «سمیک وارطانیان»، با وی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

وی در این دیدار با اشاره به نقش آفرینی اقلیت‌های مذهبی در دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: شما و سایر عزیزان در اقلیت‌های مذهبی، خدمات ارزنده‌ای برای ایران داشتید بنابراین وظیفه ما، قدردانی از تلاش‌ها و زحمات شماست.

وی با بیان خاطره‌ای از زلزله منجیل در خرداد سال ۱۳۶۹، تصریح کرد: در ارتش راننده‌ای ارمنی بود که با وجود پایان دوران خدمت و بسته بودن راه‌های منتهی به منجیل، در ظهر روز زلزله برای خدمت رسانی خود را به محل حادثه رسانده بود. این روحیه خدمت‌رسانی موجود در میان عزیزان اقلیت مذهبی در ایران، نشان از وفاداری، تعهد و محبت آنان است.

 جانباز و آزاده مسیحی، سمیک وارطانیان نیز در این دیدار، ضمن تشکر از رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش به بیان خاطراتی از نحوه اسارت خود در دوران دفاع مقدس پرداخت.

سمیک وارطانیان از جانبازان هنرمند، نقاش و خطاط مسیحی، ۲۰ خرداد سال ۱۳۶۵ عازم جبهه‌ها شد و در منطقه شرهانی عراق، به‌عنوان بیسیم‌چی، فعالیت داشت. او در واپسین روز‌های خدمت وظیفه، به اسارت نیرو‌های بعثی درآمد. وارطانیان پس از چهار سال اسارت، در تاریخ ۱۹ شهریور ۱۳۶۹ آزاد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه