سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

رزمایش مشترک باراکودا با تمرکز بر مقابله با حوادث دریایی پایان یافت

رزمایش مشترک دریایی باراکودا پس از دو روز تمرین تخصصی در حوزه مقابله با آلودگی نفتی، واکنش به حوادث زیست‌محیطی و هماهنگی عملیاتی میان یگان‌های دریایی کشورهای شرکت‌کننده به پایان رسید.

رزمایش مشترک دریایی باراکودا
به گزارش خبرگزاری موج

، رزمایش مشترک دریایی باراکودا با هدف ارتقای هماهنگی عملیاتی و تمرین واکنش مشترک به حوادث زیست‌محیطی دریایی پس از دو روز فعالیت تخصصی به پایان رسید.

وی اعلام کرد: محورهای اصلی این رزمایش بر مقابله با آلودگی نفتی در سواحل، افزایش آمادگی عملیاتی یگان‌ها و تبادل تجربیات میان کشورهای حاضر متمرکز بود و تمرین‌های برنامه‌ریزی‌شده با مشارکت یگان‌های تخصصی دریایی اجرا شد. وی افزود در حاشیه این رزمایش، بازدید از نمایشگاه‌های تخصصی امنیت دریایی و حضور در مراکز فرماندهی نیز انجام گرفت.

سردار احمدعلی گودرزی در توضیح ابعاد عملیاتی رزمایش تصریح کرد: محورهای اصلی شامل مقابله با جرائم سازمان‌یافته در عمق دریا، فناوری‌ها و روش‌های کنترل لکه‌های نفتی و اجرای پروتکل‌های عملیات امداد و نجات دریایی بود.

وی تأکید کرد: مجموعه این فعالیت‌ها با موفقیت اجرا شد و سطح آمادگی عملیاتی شرکت‌کنندگان را افزایش داد.

وی اعلام کرد: نمایندگان کشورها در مرکز مشترک هماهنگی امنیت دریانوردی پاکستان استقرار یافتند و این مرکز با ساختاری بین‌المللی نقش اصلی را در هماهنگی عملیات‌های ایمنی و امنیتی آب‌های منطقه بر عهده دارد.

وی خاطرنشان ساخت: در این رزمایش علاوه بر هیئت مرزبانی جمهوری اسلامی ایران، جمعی از فرماندهان و نمایندگان گاردهای ساحلی کشورهای امارات متحده عربی، چین، بحرین، عربستان سعودی، میانمار، عمان، ترکیه، آذربایجان، ایالات متحده آمریکا، کانادا، انگلستان، کنیا و تاجیکستان به‌عنوان ناظر حضور داشتند. وی افزود این مشارکت گسترده نشان‌دهنده اهمیت همکاری‌های چندجانبه در حوزه مقابله با تهدیدات مشترک، حوادث زیست‌محیطی و ارتقای امنیت دریایی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه