سرلشکر عبدالهی:

نیروهای مسلح آماده مقابله با هرگونه تهدید علیه مرزهای کشور هستند

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در بازدید از جزایر نازعات از افزایش چشمگیر توان رزم و تجهیز نیروی دریایی سپاه به سامانه‌های مدرن خبر داد و تأکید کرد که امنیت در تمامی سواحل و جزایر ایران پایدار است.

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص)
به گزارش خبرگزاری موج

، فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) از ارتقای سطح آمادگی رزمی و توان دفاعی نیروهای دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد و گفت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با هرگونه تهدید احتمالی علیه مرزهای آبی و خاکی کشور در آمادگی کامل قرار دارند.

سرلشکر علی عبدالهی در جریان بازدید از یگان‌های رزمی نیروی دریایی سپاه مستقر در جزایر نازعات، وضعیت عملیاتی و آمادگی تجهیزات را ارزیابی کرد و نتایج را «قابل تحسین» دانست.

وی افزود: هدف از این بازدید، ارزیابی میزان آمادگی رزم و هماهنگی در یگان‌های دریایی بود و خوشبختانه عملکرد نیروهای سپاه در سواحل و جزایر کشور نشان می‌دهد ظرفیت عملیاتی نسبت به گذشته به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.

عبدالهی ارتقای مولفه‌های جنگ متقارن، به‌روزرسانی سامانه‌های رزمی و ورود تجهیزات نو را از مهم‌ترین نقاط قوت نیروی دریایی سپاه عنوان کرد و گفت این تحولات، توان دفاعی و واکنش سریع نیرو را در شرایط مختلف افزایش داده است.

وی با اشاره به موقعیت ژئوستراتژیک منطقه تأکید کرد: جزایر نازعات بخشی از خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند و امنیت در تمامی جزایر و سواحل کشور برقرار بوده و نیروهای عملیاتی آماده دفاع از تنگه هرمز و آب‌های خلیج فارس هستند.

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) با بیان اینکه عنصر انسانی همواره محور قدرت در نیروهای مسلح است گفت: نیروی انسانی باانگیزه، باتجربه و معتقد عامل اصلی برتری و اقتدار نیروهای سپاه بوده و امروز بیش از هر زمان دیگری شاهد افزایش قابلیت‌ها و توان دفاعی کشور هستیم.

عبدالهی در پایان تأکید کرد که استمرار رزمایش‌ها، نوآوری در تجهیزات و هم‌افزایی با سایر نیروهای مسلح، تضمین‌کننده امنیت ملی و بازدارندگی پایدار در خلیج فارس و مرزهای دریایی ایران است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه