سرخط خبرها
  • چمران: هشدار ایمنی به بیمارستان ضیائیان/ پیشنهاد ایجاد ۳ ظرفیت جدید آرامستان در تهران
  • باند فروش دینارهای جعلی در آستانه اربعین متلاشی شد
  • استقرار دستگاه صدور آنی کارت هوشمند سوخت در سوسنگرد برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
  • سقوط مرگبار خودروی پژو در جاده آبشار آب‌سفید الیگودرز
  • ۶ راهبرد ملی کاهش مصرف آب کشاورزی کلید خورد
  • ساماندهی صنف بنکداران شهر تهران در میدان مرکزی میوه و تره‌بار
  • بوکس بعد از ۸۵ سال با حمایت دنیا مالی صاحب خانه می‌شود
  • مرزبانی کشور: امنیت پایدار در همه مرزهای اربعین برقرار است
  • ثبت ۵۸ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در کشور
  • ۹۹ ضربه شلاق، محکومیت چهره سینما ایران
  • رشد ۱۰۸ هزار واحدی بورس
  • ورود وزیر ورزش به معرفی گل‌گهر به‌عنوان نماینده آسیایی ایران
  • خرابکاری تروریست ها در مسیر ترانزیتی زاهدان ـ خاش
  • فروش خودروی آریا آغاز شد
  • اژه‌ای: مردم از دستگاه قضا رسیدگی دقیق، سریع و عادلانه می‌خواهند
  • ۶۳ درصد مخازن سدهای کشور پُر است
  • پرداخت ۱۷ همت دیگر به گندم‌کاران/ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۱۱۰.۱ همت رسید
  • واریز ۳۳ همت سود به حساب ۱۲ میلیون سهام‌دار در ۴ ماه نخست امسال
  • پرسپولیس، قهرمان آفریقا را شکست داد
  • پزشکیان: ثبت جهانی الموت، به‌رسمیت‌شناختن بخشی از تاریخ متنوع و مشترک ایران است

دبیر کمیسیون صنایع مجلس در گفت و گو با خبرگزاری موج؛

مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با کاهش تعرفه واردات خودرو بازار داخلی را آشفته‌تر کرد

دبیر کمیسیون صنایع مجلس گفت: مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با کاهش تعرفه واردات خودرو از ۱۰۰ درصد به ۶۰ درصد باعث شد تا امروز بازار داخلی خودرو آشفته تر شود.

واردات خودرو

مصطفی پوردهقان درباره برنامه واردات خودرو به خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج گفت: ما در این مجلس اصرار زیادی داشتیم که در حوزه بازار خودرو دو اتفاق همزمان رخ دهد: یکی اینکه واردات خودرو صورت بگیرد در جهت رقابت پذیری بازار و دیگری بحث واگذاری سهام دولت در شرکت‌های خودروسازی و پایان قیمت‌گذاری دستوری پس از پنج دهه بود. در برنامه هفتم بنا بود هر دو این کار همزمان انجام شود. ولی متاسفانه با اینکه سهام دولت در ایران خودرو به بخش خصوصی واگذار شد اما بحث واردات صورت نگرفت هرچند که الان زمزمه‌هایی این مسئله در آبانماه شنیده می‌شود.

وی افزود: اگر ما بخواهیم نمره بدهیم در بحث واردات خودرو دولت و حاکمیت در این موضوع نمره قابل قبولی نمی‌گیرد و ما این مسئله را در دستور کار نظارتی کمیسیون قرار خواهیم داد. در بودجه ۱۴۰۵ هم دوباره بحثی که امسال ناکام ماند یعنی کاهش تعرفه واردات خودرو از ۱۰۰ به ۶۰ که مجمع تشخیص مصلحت نظام آن را رد کرد، وارد لایحه خواهیم کرد.

نماینده مردم اردکان تصریح کرد: قرار بود هر دو بال جلو برود هم قیمت‌گذاری دستوری پایان پیدا کند، تعرفه خودرو کاهش یابد تا بازار رقابتی شکل بگیرد. الان یکی از بالها محقق شود و دومی را مجمع تشخیص مصلحت نظام اجازه اجرا نداد. بنابراین الان بازار آشفته‌تر شد. تا دیروز دولت چوبی به اسم ابزار قیمتی در اختیارش بود و اجازه نمی‌داد نرخ‌ها توسط خودروساز گران شود ولی الان چون سهام‌دار نیست این توان را ندارد.

در ادامه دبیرکمیسیون صنایع مجلس در خصوص اصلاح قانون مناطق آزاد گفت: سکوهای مناطق آزاد از ابتدای انقلاب جلو برده شد که تبدیل به سکوی پرتاب محصولات داخلی ما و ورود کالاهای اساسی واسطه‌ای با تکنولوژی بالا شود. ولی این رویه برعکس شد. مناطق آزاد ما تبدیل شد به جایی که قوانین داخلی در آن دور زده شود، گاهی قاچاق از آنجا صورت بگیرد و کالاهای لوکس وارد شود. براین اساس قانون مناطق آزاد اخیراً اصلاح شد و هدف این است که بتوانیم به سمت اهداف اولیه یعنی توسعه واحدهای اقتصادی و رشد اقتصادی محقق شود. برای جلوگیری از دچار شدن قانون جدید به مشکلات قبلی، نقاط ضعفی که در این دو سه دهه شاهدش بودیم، مورد توجه قرار گرفت و منافذی که افراد می‌توانستند قوانین را دور بزنند و فرار مالیاتی کنند، شناسایی شدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه