سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

موج تناسبی‌سازی انتخابات در سراسر کشور بالا گرفته است

رئیس ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: شماری از استان‌ها برای پیوستن به طرح برگزاری انتخابات تناسبی اعلام آمادگی کرده‌اند؛ مدلی که با حمایت جامعه نخبگان و احزاب سیاسی در تهران، به‌عنوان گام مهم تحول انتخاباتی شناخته می‌شود.

علی زینی وند
به گزارش خبرگزاری موج

، در سومین نشست معاونان سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری‌ها، علی زینی‌وند رئیس ستاد انتخابات کشور از استقبال فراگیر استان‌ها نسبت به اجرای انتخابات تناسبی خبر داد و گفت: «جامعه نخبگان، احزاب و فعالان سیاسی در تهران از این مدل استقبال کرده‌اند و بسیاری از استان‌ها نیز تمایل خود را برای برگزاری انتخابات به همین شیوه اعلام کرده‌اند.»

زینی‌وند با اشاره به ضرورت تحول در فرآیند رأی‌گیری افزود: «برگزاری انتخابات الکترونیک در سراسر کشور و تناسبی‌سازی در تهران، دو تحول بنیادی در ساختار انتخاباتی سال آینده خواهد بود.»

وی خاطرنشان کرد: «برای اجرای دقیق این طرح‌ها، پنج دوره آموزشی ویژه فرمانداران، معاونان سیاسی، اجتماعی و امنیتی و مدیران کل سیاسی استانداری‌ها برگزار شده است و تا اوایل ماه آینده، آموزش‌ها به پایان می‌رسد. پس از آن نیز دوره تخصصی بخشداران آغاز خواهد شد.»

رئیس ستاد انتخابات کشور تأکید کرد: برای آموزش بخشداران، به‌جای دعوت حضوری به تهران، مربیان منطقه‌ای اعزام خواهند شد تا به‌صورت بومی و در سطح استان‌ها، این فرآیند تسهیل شود. این اقدام علاوه بر صرفه‌جویی در منابع، سبب افزایش کیفیت و هماهنگی سازمانی میان دستگاه‌ها خواهد شد.

زینی‌وند همچنین از تعامل سازنده وزارت کشور با سایر نهادهای مرتبط با انتخابات سخن گفت و تأکید کرد که اجرای مدل‌های نوین انتخاباتی نیازمند هم‌افزایی میان تمامی ارکان اجرایی، قضایی و فناوری کشور است.

تحلیلگران سیاسی معتقدند اجرای هم‌زمان دو الگوی الکترونیک و تناسبی در انتخابات آینده، می‌تواند گامی مؤثر در جهت افزایش نمایندگی واقعی گروه‌ها، تسهیل رأی‌دهی، و شفافیت شمارش آرا باشد. این رویکرد نزدیک‌ترین مدل به نظام‌های انتخاباتی پیشرفته دنیا محسوب می‌شود و در صورت اجرای صحیح، نقشی کلیدی در ارتقای اعتماد عمومی و کارآمدی نظام رأی‌گیری ایران خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه