English

با رأی مثبت نمایندگان مجلس،

سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل می‌شود

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز با پیشنهاد اصلاح کل ماده (۳) طرح ملی هوش مصنوعی موافقت کردند و بدین ترتیب تشکیل «سازمان ملی هوش مصنوعی» به عنوان نهادی مستقل با دبیرخانه‌ای زیر نظر رئیس‌جمهور رسمیت یافت.

جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
به گزارش خبرگزاری موج

، در نشست علنی روز یکشنبه چهارم آبان، گزارش شور دوم کمیسیون صنایع و معادن درباره طرح ملی هوش مصنوعی در دستور کار مجلس قرار گرفت. پس از بررسی ماده (۳) این طرح، نمایندگان با اصلاح و تصویب آن موافقت کردند تا «سازمان ملی هوش مصنوعی» با استفاده از امکانات موجود و به‌صورت مستقل تشکیل شود.

در تبصره نخست آمده است که رئیس سازمان با حکم رئیس‌جمهور تعیین خواهد شد و در تبصره دوم تأکید شده است سازمان موظف است ظرف مدت سه ماه پس از لازم‌الاجرا شدن قانون، اساس‌نامه خود را با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مربوطه تدوین و برای تصویب به هیأت وزیران ارائه دهد. بدین ترتیب، گام تازه‌ای در مسیر راهبری و توسعه هوش مصنوعی ملی برداشته شد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه