سرخط خبرها
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد

حاجی‌بابایی خواستار بررسی فوری کاهش سهمیه نفت‌گاز شد

کاهش ناگهانی سهمیه گازوئیل کشاورزان در فصل برداشت پاییز و زمستان، اعتراض شدید نمایندگان مجلس را برانگیخته و موضوع به کمیسیون انرژی ارجاع شد.

حاجی بابایی
به گزارش خبرگزاری موج

،  در جلسه امروز مجلس شورای اسلامی، احمد انارکی محمدی، نماینده مردم رفسنجان، با انتقاد از نصف شدن سهمیه گازوئیل تراکتورهای استان کرمان در ابتدای فصل برداشت پاییزی و زمستانی، گفت این اقدام فشار شدیدی به کشاورزان وارد کرده است.

وی تأکید کرد که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به جای مقابله با جرایم سازمان‌یافته و دانه‌درشت‌ها، سهم ۸ درصدی مصرف گازوئیل کشاورزان را نیز کاهش داده و این سهمیه از ۳۰۰ لیتر به ۱۵۰ لیتر رسیده است، رقمی که تنها برای ۱۰ روز کار تراکتورداران و باغداران کفایت می‌کند.

انارکی همچنین خطاب به وزیر بهداشت به بدهکاری گسترده به کادر درمان و پرستاران دانشگاه رفسنجان از آبان سال گذشته اشاره کرد و خواستار رسیدگی فوری حتی به صورت موردی شد. او این مشکلات را نمونه‌ای از بی‌توجهی به مطالبات صنفی و معیشتی دانست که نیازمند اقدام سریع وزارتخانه‌های مربوطه است.

حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب رئیس مجلس، با اشاره به تذکرات متعدد نمایندگان در مورد کاهش سهمیه نفت‌گاز کشاورزان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد، از وزیر نفت خواست بررسی دقیق انجام شود و در صورت صحت موضوع، کمیسیون انرژی مأمور پیگیری و ارائه گزارش شود. وی تصریح کرد که تأمین سوخت بخش کشاورزی از اولویت‌های حیاتی در حفظ امنیت غذایی کشور بوده و هرگونه تصمیم بدون پشتوانه کارشناسی می‌تواند پیامدهای جدی بر تولید و معیشت روستاییان داشته باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه