English

مراسم بزرگداشت شهید نصرالله در میدان امام حسین(ع) تهران برگزار می‌شود

​رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران از برگزاری مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت مجاهد کبیر شهید سید حسن نصرالله و شهید صفی‌الدین در روز ۱۰ مهرماه در میدان امام حسین(ع) خبر داد.

تشییع پیکر شهیدان «سید حسن نصرالله» و «سید هاشم صفی الدین»
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت الاسلام سید محسن محمودی ظهر دوشنبه در نخستین جلسه ستاد برگزاری مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان که در دفتر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تقدیر از برنامه‌های برگزارشده در سطح استان، فرا رسیدن سالگرد شهادت مجاهد کبیر، سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله و شهید صفی‌الدین را تسلیت گفت و اظهار کرد: به لطف الهی مراسم باشکوه و غرورآفرین بزرگداشت این شهدای عزیز در لبنان، یمن، عراق و سایر کشورها در حال برگزاری است و در تهران نیز این مراسم روز پنجشنبه ۱۰ مهرماه ساعت ۱۶ در میدان امام حسین (ع) برگزار خواهد شد.

وی افزود: مراسم بزرگداشت در شهرستان‌های استان تهران نیز برگزار شده و ادامه خواهد داشت تا مردم استان با حضور پرشور خود بار دیگر وفاداری خود به آرمان‌های مقاومت را نشان دهند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران همچنین از برگزاری مراسم بزرگداشت سردار شهید نیلفروشان خبر داد و گفت: این مراسم روز سه‌شنبه ۸ مهرماه ساعت ۱۵ در حسینیه فاطمه زهرا (س) سپاه تهران برگزار می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه