سرخط خبرها
  • آغوش باز یک شهر برای مهمانان رهبر شهید
  • اعلام تعطیلی ۴ روزه اتحادیه‌های صنفی تهران
  • سردار رادان: قدرت امروز نیروهای مسلح مدیون تلاش‌ رهبر شهید است
  • سرلشکر حاتمی: تقاص خون شهدا را خواهیم گرفت
  • مصلی در انتظارِ صبحِ وداع
  • خطیب جمعه تهران: خونخواهی رهبر شهید خواست همگان است
  • واردات انبوه برنج دوباره آغاز شد
  • تولید آب شرب استان بوشهر از تاسیسات شیرین‌سازی آب دریا افزایش می‌یابد
  • بالن ارتباطی مراسم وداع با رهبر شهید تا پایان امروز مستقر می‌شود
  • ادای احترام سران کشورها و مسئولان خارجی به پیکر امام شهید
  • بانک ملی: صدور کارت برای برخی حساب‌ها و انتقال وجه از حساب‌های فاقد کارت فعال شد
  • هلند ۴۸۰ قربانی بر اثر موج گرما ثبت کرد
  • ‌ اقامتگاه‌های مشهد هم نیم‌بها می‌شوند
  • بار کج اتریش به منزل نرسید
  • نفوذ سایبری به قلب شبکه اطلاعاتی آمریکا
  • امارات ۵۸۰ میلیون دلار به جیب ترامپ ریخت
  • پیکر امام شهید به خانه بازگشت
  • دعوت رئیس جمهور اسلامی ایران برای حضور تاریخ ساز مردم در بدرقه خادم صدیق اسلام و انقلاب
  • از تره‌بار تا فرودگاه؛ راهنمای تعطیلی‌ها و فعالیت پایتخت در هفته آینده
  • جام جهانی زمستانی می‌شود

پزشکیان:

پیشنهاد سه‌ماهه آمریکا در برابر توقف کامل غنی‌سازی غیرقابل‌قبول است

رئیس‌جمهور ایران با اشاره به توقف مذاکرات به دلیل تجاوزگری رژیم صهیونیستی، بر شرط تضمین عدم تکرار حملات برای آغاز گفت‌وگوهای جدید تاکید کرد.

مسعود پزشکیان + رییس جمهور
به گزارش خبرگزاری موج

،   مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، پیش از ترک مقر سازمان ملل متحد به‌سوی تهران، در جمع خبرنگاران فاش کرد که آمریکا در مذاکرات غیرمستقیم پیشنهاد کرده بود ایران از کل برنامه غنی‌سازی اورانیوم صرف‌نظر کند و در ازای آن تعلیق سه‌ماهه تحریم‌ها دریافت نماید. وی این خواسته را «به هیچ وجه قابل قبول» دانست و رد کرد.

به گزارش ایسنا، پزشکیان گفت: «آن‌ها می‌خواهند تمام غنی‌سازی را به خودشان واگذار کنیم و فقط سه ماه از تحریم‌ها معاف شویم. این پیشنهاد هیچ‌گاه پذیرفتنی نیست.»

این مذاکرات که با میانجیگری عمان در جریان بود، در ماه ژوئن با تجاوز رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران و هدف قرار دادن تاسیسات اتمی در اول تیر، متوقف شد. واشنگتن در این گفت‌وگوها بر موضع «غنی‌سازی صفر» اصرار داشت و در حمله اسرائیل مشارکت مستقیم داشت.

شورای امنیت سازمان ملل روز گذشته قطعنامه چین و روسیه برای تعویق فعال‌سازی سازوکار ماشه را بررسی کرد؛ اما این قطعنامه با ۹ رای مخالف، ۴ موافق و ۲ ممتنع رد شد. بر اساس این سازوکار، از ۲۸ سپتامبر تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران بازخواهد گشت.

پزشکیان پیش‌تر در مجمع عمومی سازمان ملل نسبت به فقدان صداقت دولت آمریکا در مذاکرات هسته‌ای، به‌ویژه در دوره دونالد ترامپ، انتقاد کرده و گفته بود: «دیوار بی‌اعتمادی میان ما و آمریکایی‌ها بلند است؛ چندین بار به تفاهم‌هایی رسیدیم اما هیچ‌گاه جدی گرفته نشد.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه