سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

یادداشت تفاهم همکاری بین سازمان انرژی اتمی ایران و «روس‌اتم» امضا شد

یادداشت تفاهم همکاری در زمینه‌ ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک‌ مقیاس (SMR) در ایران، میان سازمان انرژی اتمی کشورمان و شرکت دولتی انرژی اتمی «روس‌اتم» به امضا رسید.

سازمان انرژی اتمی
به گزارش خبرگزاری موج

،  محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی در جریان سفر به روسیه با الکسی لیخاچف، مدیرعامل شرکت دولتی انرژی اتمی «روس‌اتم» دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، یادداشت تفاهم همکاری در زمینه ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک‌ مقیاس (SMR)  در ایران به امضای محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی کشورمان و الکسی لیخاچف مدیرعامل شرکت روس اتم رسید.

این توافق‌نامه به‌منظور گسترش همکاری در زمینه‌‌ استفاده‌های صلح‌آمیز انرژی اتمی برای ارتقای توسعه‌پایدار، امنیت انرژی و پیشرفت فناوری و مطابق با قوانین ملی و تعهدات بین‌المللی ۲ کشور منعقد شده است.

در راستای اجرایی شدن این تفاهم، قراردادهایی برای طراحی و ساخت نیروگاه‌هایی مبتنی بر راکتورهای ماژولار کوچک ‌مقیاس (SMR) میان سازمان‌های ذی‌صلاح از ۲ طرف تنظیم و امضا خواهد شد.

این راکتورها نقش مهمی در توسعه‌ دانش فنی و فناوری هسته‌ای و صنایع مرتبط با ساخت ادوات و تجهیزات نیروگاهی در کشور خواهند داشت. علاوه بر این، دستیابی به فناوری راکتورهای ماژولار کوچک‌مقیاس (SMR) می‌تواند ظرفیت جدیدی برای تامین توان صنایع بزرگ و ایجاد تعادل در شبکه‌ برق کشور فراهم کند.

گفتنی است توسعه‌ نیروگاه‌های هسته‌ای مبتنی بر به‌کارگیری راکتورهای ماژولار کوچک‌ مقیاس (Small Modular Reactor)  یکی از مباحث داغ در توسعه‌ انرژی هسته‌ای است و بسیاری از کشورها طرح‌هایی را به‌منظور دستیابی به فناوری در دستور کار خود دارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه