سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

سردار فدوی:

پس از دفاع مقدس دوم مقتدرتر شدیم

جانشین فرمانده سپاه پاسداران تأکید کرد: مسئولان باید به تکالیف خود عمل کرده و به وعده الهی ایمان داشته باشند.

سردار فدوی
به گزارش خبرگزاری موج

،  مراسم تکریم و معارفه فرمانده سپاه الغدیر یزد امروز یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ با سخنان جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.

سردار علی فدوی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: «انجام تکالیف جزو شروط اصلی تحقق وعده پیروزی الهی است و مسئولان باید با ایمان به وعده خداوند، تکلیف خود را عملی کنند». او یادآور شد که عظمت امروز ملت ایران نتیجه عمل به دستور امام خمینی(ره) و استقامت در جبهه حق برابر جبهه باطل است.

فدوی با اشاره به جنگ هشت‌ساله و حمایت ۷۸ کشور از رژیم بعث، گفت: «در دفاع مقدس دوم، دشمنان با تمام توان بیشتر از جنگ گذشته به میدان آمدند اما به هیچ‌یک از اهداف خود نرسیدند». به گفته او، پس از این نبرد، ایران مقتدرتر و سرافرازتر شد و ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲ روزه پاسداران سپاه بودند.

او بر ضرورت احصا و فهم تکلیف و آماده‌بودن بی‌شمار نیروها برای عمل به آن تأکید کرد و از انتصاب سردار حسین زارع کمالی به فرماندهی سپاه همدان و معرفی سردار علی غلامی به فرماندهی سپاه الغدیر خبر داد.

آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان یزد نیز صبر و مقاومت را از مهم‌ترین ویژگی‌های اولوالامر دانست و گفت: «پیروزی ایران در تجاوزگری ۱۲روزه رژیم صهیونیستی نتیجه این ایستادگی است». او سردار غلامی را رزمنده‌ای پا به‌کار و مجاهد معرفی کرد.

محمدرضا بابایی، استاندار یزد، تغییر فرماندهی سپاه استان را غافلگیرانه اما افتخارآمیز خواند و گفت: «وجود فرماندهان خودساخته و ولایت‌مدار، رمز پیروزی ملت ایران است». وی ترور فرمانده سپاه پاسداران، سردار سلامی، به دست رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

در پایان مراسم، با قدردانی از ۴۰ ماه خدمت سردار زارع کمالی، سردار علی غلامی به عنوان فرمانده جدید سپاه الغدیر معرفی شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه