English

فرمانده نهاجا:

خلبانان نیروی هوایی در جنگ ۱۲ روزه همانند ۸ سال دفاع مقدس پای کار بودند

امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، از رشادت خلبانان و کارکنان فنی نهاجا در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی خبر داد و تأکید کرد که این نیرو همانند دوران ۸ سال دفاع مقدس، با تمام توان از آسمان کشور دفاع کرده است.

خلبانان نیروی هوایی در جنگ ۱۲ روزه همانند ۸ سال دفاع مقدس پای کار بودند
به گزارش خبرگزاری موج

، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در جمع کارکنان ستاد این نیرو به تشریح نقش‌آفرینی نهاجا در جنگ ۱۲ روزه اخیر علیه رژیم صهیونیستی پرداخت.

وی گفت: تنها چند دقیقه پس از آغاز رسمی حمله دشمن، خلبانان پایگاه شهید بابایی اصفهان و دیگر پایگاه‌ها با پرواز در آسمان تهران و نقاط حساس کشور، مأموریت‌های رزمی را آغاز و موفق شدند چندین پهپاد پیشرفته دشمن را سرنگون کنند.

فرمانده نهاجا با اشاره به همکاری کامل این نیرو با شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور افزود: در تمام طول جنگ، هر مأموریتی که درخواست شد، فوراً پاسخ داده شد و خلبانان با یورش به دسته‌های پروازی هواپیماهای دشمن، مانع عملیات آن‌ها شدند.

وی ادامه داد: حتی خلبانان و کارکنانی که در مرخصی بودند، بلافاصله به یگان‌ها بازگشتند و در کمترین زمان ممکن وارد عملیات رزمی شدند.» واحدی با تأکید بر ایثارگری و همدلی مثال‌زدنی کارکنان خاطرنشان کرد: «در این جنگ، همانند ۸ سال دفاع مقدس، نهاجا تمام توان خود را برای دفاع از آسمان و مردم ایران اسلامی به کار گرفت و چند تن از کارکنان این نیرو به شهادت رسیدند.

فرمانده نیروی هوایی ارتش همچنین از نقش مؤثر کادر درمان نهاجا در رسیدگی به مجروحان حملات دشمن گفت: «در ساعات نخست جنگ، اتاق‌های عمل و بخش‌های غیرفعال به سرعت فعال شدند و تعداد زیادی مجروح به بیمارستان‌ها و بهداری‌های نهاجا منتقل و با خدمات درمانی مطلوب مداوا شدند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه