سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سخنگوی سازمان انرژی اتمی:

شکوفا شدن صنعت هسته ای کشور در دستور کار است

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: صنعت هسته‌ای در کشور ما ریشه دارد و این صنعت دوباره خودش را شکوفا می‌کند.

کمالوندی
به گزارش خبرگزاری موج

، بهروز کمال‌وندی، با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و تجاوز و حمله رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا به تأسیسات هسته‌ای کشورمان، گفت: صنعت هسته‌ای در کشور ما ریشه دارد بنابراین چیزی که ریشه دارد با حمله و فشار صدمه نمی‌بیند و این صنعت دوباره خودش را شکوفا می‌کند.

گفتنی است، در بامداد ۱ تیر ماه ۱۴۰۴ و هم‌زمان با دهمین روز جنگ تحمیلی، ارتش آمریکا در حمایت از اسرائیل تأسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان را بمباران کرد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا اعلام کرد این حمله که با نام عملیات چکش نیمه‌شب شناخته می‌شود، با هدف نابودی توانایی غنی‌سازی و توقف برنامه هسته‌ای صلح آمیز از سوی ایران صورت گرفت.

این اقدام از سوی بسیاری از کشورها و نهادهای بین‌المللی با عنوان نقض آشکار حاکمیت ملی ایران و نقض اصول حقوق بین‌الملل، منشور سازمان ملل متحد و معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) محکوم شد.

مجلس شورای اسلامی نیز در واکنش به تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا که پس از ارائه گزارش سیاسی، اشتباه و خلاف قانون مدیر کل آژانس بین‌الملی انرژی اتمی و صدور قطعنامه شورای حکام آژانس علیه کشورمان انجام گرفت، بلافاصله پس از این تجاوزات آشکار، قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را تصویب کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه