English

سخنگوی دولت:

اگر لازم باشد ، تعطیلی ها ادامه می‌یابد

سخنگوی دولت ضمن اشاره به تأثیر تعطیلی‌ها بر صرفه‌جویی در مصرف آب، اعلام کرد در صورت لزوم و با بررسی میزان اثربخشی، احتمال تداوم این تعطیلی‌ها وجود دارد، هرچند دولت به دلیل تبعات اقتصادی آن علاقه‌ای به تعطیلی ندارد.

اگر لازم باشد ، تعطیلی ها ادامه می‌یابد
به گزارش خبرگزاری موج

،  فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت  در حاشیه نشست خبری با اشاره به احتمال تعطیلی های بیشتر برای صرفه‌جویی در مصرف آب، اظهار داشت که دولت علی‌رغم ضررهای اقتصادی که متحمل می‌شود، در صورت ضرورت برای مدیریت مصرف آب، این اقدام را انجام خواهد داد.

وی افزود که دولت گزارشی در خصوص میزان صرفه‌جویی ناشی از تعطیلی‌ها تهیه خواهد کرد، چرا که در حالی که استان‌های شمالی با مشکل تأمین آب مواجه نیستند، وضعیت در استان تهران ویژه است.

مهاجرانی در ادامه و درباره پیشنهاد به سفر مردم در ایام تعطیل گفت: فصل تابستان زمان مناسبی برای استراحت مردم است، بخصوص پس از تحمل فشارهای اخیر. البته با وجود چالش‌های اقتصادی، مردم کشور حتی در تعطیلات نوروز نیز به سفر رفتند و توصیه اخیر نیز صرفاً از منظر شهروندی و لزوم استراحت مطرح شده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه