English

همزمان با شب تاسوعا مراسم سوگ سردار وعده‌های صادق برگزار شد

همزمان با شب تاسوعا مراسم سوگ سردار وعده‌های صادق برگزار شد و همگان این بیت را زمزمه می‌کردند، ای اهل حرم میر و علمدار نیامد.

همزمان با شب تاسوعا مراسم سوگ سردار وعده‌های صادق برگزار شد
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج

، امروز همزمان با شب تاسوعای حسینی، شب علمدار کربلا، جمعی از دلسوختگان، همرزمان، مسئولان و مردم قدرشناس گرد هم آمدند تا در فضایی آکنده از اشک و بغض، یاد و خاطره سردار شهید حسین سلامی را گرامی بدارند؛ سرداری که در حمله اخیر رژیم صهیونیستی به کشور، بال در بال ملائک گشود و به وعده صادقانه‌اش با خدا وفا کرد.

حسینیه‌ای فاطمه زهرا(س) امروز میزبان یاد این سردار رشید بود، حال و هوایی دیگر داشت. نه تنها اشک‌ها از سر داغ و فراق جاری بود، که هر نغمه‌ای، هر نوحه‌ای، با یاد رشادت‌های عباس‌بن‌علی (ع) در دل‌ها طنین می‌انداخت؛ و  گویی زبان حال همگان این بود: «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد...»

 

سردار سلامی سردار وعده های صادق بود

حسین سلامی را نه تنها به‌عنوان یک فرمانده شجاع، بلکه به‌عنوان «سردار وعده‌های صادق» می‌شناختند. مردی که هرگز وعده بی‌پشتوانه نداد، هرگز از میدان نگریخت و در همه این سال‌ها، علم‌دار آرمان‌های انقلاب باقی ماند. از جبهه‌های جنوب تا سنگرهای علمی و فرهنگی، از نبرد با داعش تا تقابل هوشمندانه با صهیونیسم و آمریکا، سلامی همیشه ایستاده بود؛ مثل عباس در ظهر عاشورا.

 

پرچمی که سردار سلامی بالا نگهداشت به روی زمین نخواهد افتاد

در این مراسم گرامیداشت اشک‌ها بی‌پروا جاری بودند. چه آن جانباز سالخورده‌ای که با تکیه‌گاه عصایش آمده بود، چه آن نوجوانی که به شوق شنیدن خاطرات «سردارِ قاطعِ بی‌ادعا» آمده بود. برخی با چفیه، برخی با پرچم یا سربند یا زنجیر، اما همه با دلی شکسته آمده بودند تا بگویند: سردار! تو رفتی، اما ما هستیم. این پرچم نمی‌افتد...

مداح مراسم، روضه حضرت ابوالفضل(ع) را با بغض می‌خواند. وقتی رسید به آنجا که زینب (س) صدای افتادن علم را شنید، حسینیه در سکوتی غمبار فرو رفت؛ و انگار همه فهمیدند چرا مردم سردار سلامی را به علمدار تشبیه می‌کنند. او هم رفت تا پرچم را نگه دارد، تا در آسمان غیرت و ایستادگی، پرچم «نه» به ذلت و سازش را برافراشته نگه دارد.

 

سردار سلامی علمدار مقاومت و  علمدار امید بود

نام حسین سلامی بارها تکرار شد؛ نه فقط در ذکر مداح، که در نجواهای مردم، در نگاه‌های خیره، در آه‌های بی‌صدا. یکی از پاسداران جوان که در مراسم حضور داشت،  گفت: وقتی می‌گفتند ایشان شهید شده، باورم نمی‌شد. چون فکر می‌کردم سردار سلامی از جنس رفتن نیست؛ همیشه در دل میدان بود. اما وقتی فهمیدم شب تاسوعا مراسمش است، تازه معنای رفتنش را فهمیدم. او هم مثل عباس(ع)، بی‌ادعا رفت و بی‌صدا آسمانی شد...

 

همه آمدند تا به روح بزرگ علمدار مقاومت ادای احترام کنند

در این مراسم، مسئولان لشکری و کشوری، همرزمان شهید، خانواده معظمش و چهره‌های فرهنگی حضور داشتند. از فرماندهان سپاه گرفته تا طلاب حوزه، از مادران شهدا تا دانشجویان انقلابی؛ همه آمده بودند تا به روح بزرگ علمدار مقاومت ادای احترام کنند.

یکی از حاضران در این مراسم گفت: سردار سلامی فقط فرمانده میدان نظامی نبود؛ او فرمانده میدان ایمان بود. می‌دانست که اگر دل‌ها را با فرهنگ عاشورا پیوند بزند، شکست معنا ندارد.

 

راه سردار شهید حسین سلامی ادامه خواهد داشت

در پایان مراسم، حاضران با صدای بلند شعار دادند: «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند»

و این شعار،  همچون پاسخ به ندای «هل من ناصر» سردار سلامی بود. گویی آمده بودند بگویند: «سردار! برو آسوده باش، ما هستیم. این علم، زمین نمی‌ماند.»

امشب، در شب تاسوعا، میان اشک و ناله، یک حقیقت روشن‌تر از همیشه در دل‌ها نشست: علم عباس هنوز بلند است، و علمدارانی چون حسین سلامی، تا همیشه در خاطر این ملت خواهند ماند.

سردار جعفری: سرمایه اصلی نظام، نیروی انسانی مخلص و فداکار است

سردار محمدعلی جعفری، فرمانده قرارگاه فرهنگی بقیه‌الله(عج)، با اشاره به جایگاه اخلاص در مکتب انقلاب اسلامی، گفت: راز محبوبیت بسیاری از چهره‌های ماندگار نظام، در اخلاص و نیت پاک آن‌ها برای خدمت به اسلام و انقلاب نهفته است. کسانی که با خلوص نیت، عزم خود را برای مجاهدت در راه خدا جزم کردند و بدون چشم‌داشت، جان خود را فدای ارزش‌های الهی نمودند.

وی افزود: این وعده الهی است که هر کس در مسیر حق و در راه خدا ایثار و جان‌فشانی کند، جایگاه رفیعی نزد پروردگار خواهد یافت. امروز هم بسیاری از جوانان این سرزمین، با چنین روحیه‌ای حرکت می‌کنند و آرزوی شهادت را در دل دارند. دعا کنید که خداوند توفیق این مقام بلند را نصیب ما نیز بگرداند.

فرمانده قرارگاه فرهنگی بقیه‌الله با تأکید بر ظرفیت عظیم انسانی در کشور خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی‌های ممتاز نظام جمهوری اسلامی ایران، برخورداری از نیروی انسانی مؤمن، متخصص و باانگیزه‌ای است که پشتوانه اصلی انقلاب به شمار می‌رود. آنچه امروز داریم، حاصل رابطه عمیق، معنوی و بی‌واسطه‌ای است که میان مردم و رهبری وجود دارد؛ این رابطه الهی، رمز ماندگاری و اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه