سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

فرمانده کل ارتش:

نیروهای مسلح از جانب فرماندهی معظم کل قوا مامور به انتقام شدند

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: در پی حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به کشورمان، از طرف رهبر انقلاب مامور به انتقام شدیم.

سرلشگر موسوی+فرمانده کل ارتش
به گزارش خبرگزاری موج

​، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در پی حمله جنایتکارانه بامداد امروز رژیم صهیونیستی به کشورمان و شهادت فرماندهان، دانشمندان، نظامیان و مردم غیرنظامی در گفتگوی زنده با شبکه خبر گفت: از طرف رهبر انقلاب مامور به انتقام شدیم.

فرمانده کل ارتش اظهار داشت: شهادت تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و مردم عزیز ایران را به محضر آقا امام زمان(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و ملت بزرگ ایران تسلیت و تبریک عرض می‌کنم.

وی افزود: رژیم جنایتکار صهیونیستی با اقدامی تجاوزکارانه بخش‌هایی از مناطق غیرنظامی، نظامی و مسکونی را مورد هجوم قرار داده و تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و  نظامیان و مردم غیرنظامی را به شهادت رساند.

سرلشکر موسوی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی بیان داشت: خوی وحشیانه رژیم صهیونیستی، چیزی نیست که دنیا از آن مطلع نشده باشد، این رژیم در تمامی دوره ننگین خود در این تصور است که با ریختن خون کودکان، زنان و سالخوردگان و بمباران و تخریب می‌تواند عمر منحوس به سر رسیده خود را تمدید کند؛ اما واقعیت این است که هنوز آن‌طور که باید بزرگی ایران و اراده ملت بزرگ ایران را درک نکرده است. این ملت بزرگی و عزت خود را به آسانی به دست نیاورده که سر سوزنی از آن کوتاه بیاید. رژیم صهیونیستی کوچکتر از آن است که بتواند کوچک‌ترین خللی در اراده ملت بزرگ ایران ایجاد کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مردم عزیز ما مطمئن باشند پرچمی را که همرزمان شهید من در دست داشتند هرگز به زمین نخواهد افتاد و نیروهای مسلح از جانب فرماندهی معظم کل قوا(مدطله العالی) مامور شدند که مجازاتی سخت بر آمران، عاملان و حامیان این تجاوز اعمال کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه