English

رییس سازمان انرژی اتمی:

کنفرانس ملی هسته‌ای ایران نقطه عطفی در همکاری‌های علمی و پژوهشی کشور محسوب می‌شود

معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی گفت: سی و یکمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران نقطه عطفی در همکاری‌های علمی و پژوهشی کشور محسوب می‌شود و به تقویت ارتباطات بین سازمان انرژی اتمی و دانشگاه‌ها کمک می‌کند.

 کنفرانس ملی هسته‌ای ایران نقطه عطفی در همکاری‌های علمی و پژوهشی کشور محسوب می‌شود

به گزارش خبرگزاری موج، محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی در حاشیه سی و یکمین کنفرانس ملی هسته‌ای کشور که در مشهد در حال برگزاری است، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز ما شاهد برگزاری سی و یکمین کنفرانس ملی هسته‌ای کشور هستیم. استقبال از این کنفرانس فوق‌العاده بوده و روند برگزاری آن نشان‌دهنده استقبالی بی‌نظیر از سوی جامعه علمی است. 

وی با اشاره به ثبت‌نام و حضور یک هزار و ۲۰۰ نفر از دانشجویان و اساتید در این دوره از کنفرانس ملی هسته‌ای ایران، افزود: بیش از ۵۰۰ مقاله به این کنفرانس ارسال شده که بیش از ۸۰ درصد آن‌ها پذیرفته شده‌اند. این موضوع یک دستاورد کاملا متفاوت نسبت به گذشته است. 

رییس سازمان انرژی اتمی ایران بیان کرد: از دیگر نکات قابل توجه، حضور ۳۰ دانشگاه در این عرصه است. برای ما مهم است که زمینه‌های لازم را فراهم کنیم.

وی افزود:  در این راستا سیاست‌های حمایتی و پشتیبانی خود را با قوت ادامه می‌دهیم تا علوم و فنون هسته‌ای در کشور به‌طور روزافزون پیشرفت کند. این امر نه تنها به تربیت نیروی انسانی کمک می‌کند، بلکه به تولید علم و فناوری نیز منجر می‌شود.

اسلامی ادامه داد: با توجه به رویه‌ای که در سازمان انرژی اتمی ایران دنبال می‌شود، به لطف الهی در قالب چرخه نوآوری، فرایند تبدیل ایده به محصول، زمان کوتاهی را به خود اختصاص داده است. این مهارت و ظرفیت در سازمان وجود دارد که به خوبی می‌توان یافته‌های علمی را به فناوری تبدیل کرده و فناوری را به سیستم‌های سامانه‌ای که قابلیت به‌کارگیری و استفاده در صنعت و جامعه را داشته باشد، منتقل کنیم.

وی با بیان اینکه توسعه فعالیت‌ها و همکاری با دانشگاه‌ها در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد، گفت: ما امروز شاهد تعاملات مثبتی هستیم که شامل تعیین عنوان رساله‌ها و پایان‌نامه‌ها، مشارکت در تامین تجهیزات آزمایشگاه‌ها و حمایت از اساتیدی است که می‌توانند تحقیقات خود را گسترش دهند. 

اسلامی تصریح کرد: همچنین، تحقیقات علمی و پژوهشی مورد نیاز صنایع گوناگون که در قالب پروژه‌های دانشگاهی انجام می‌شود، می‌تواند منجر به مشارکت مراکز علمی با صنعت هسته‌ای شود و روند تربیت نیروی انسانی و تولید علم را افزایش دهد.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران خاطرنشان کرد: ما با معاونت محترم علمی ریاست جمهوری در سه سرفصل مهم مورد نیاز کشور، توافق کرده‌ایم تا در کنار فناوری‌های هسته‌ای که در حال گسترش است، به مباحث مربوط به حوزه‌های کوانتوم، لیزر و پلاسمای سرد توجه بیشتری داشته باشیم و ان‌شاءالله از فعالیت‌های کشور در مسیر سلامتی پشتیبانی کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه