سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

گروسی پس از دیدار با وزیر خارجه ایران:

آژانس خواهان ایفای نقش سازنده برای حل دیپلماتیک اختلافات میان کشورهای عضو است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکید کرد:ما خواهان ایفای نقش سازنده برای حل دیپلماتیک اختلافات میان کشورهای عضو هستیم.

گروسی
به گزارش خبرگزاری موج

، رافائل گروسی  مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که به تهران سفر کرده است، تاکید کرد دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل مصمم به ایفای نقش سازنده در حل اختلافات میان اعضای آژانس از طریق ابزارهای دیپلماتیک است.

وی گفت: آنچه اهمیت دارد، این است که ما نقش سازنده‌ای ایفا کنیم. برای برخی ممکن است بگویند که [نتیجه] خوب است و گاهی برخی دیگر بگویند که به اندازه کافی خوب نیست. آنچه مهم است، این است که تلاشی صادقانه از سوی ما برای انجام درست وظایف خود در قبال کشورهای عضو که اختلافات جدی با یکدیگر دارند تا آن را از طریق دیپلماسی حل‌وفصل کنند، وجود دارد.  

گروسی در گفت‌وگو با شبکه پرس تی‌وی پس از دیدار با سید عباس عراقچی  وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که «این، چیزی است که ما به آن نیاز داریم».

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنین اظهار داشت: آژانس اتمی از نزدیک با ایران همکاری خواهد کرد تا از بهره‌برداری سیاسی از موضوع برنامه هسته‌ای ایران از سوی سایر کشورها جلوگیری کند.

وی در ادامه وضعیت کنونی جهان را بحرانی توصیف کرد و گفت که سفرش به تهران با هدف حمایت از تلاش‌های ایران و آمریکا برای دستیابی به توافقی پایدار بوده که در راستای منافع امنیتی تمام جهان است.

گروسی در جریان سفر ۲ روزه خود به تهران که پیش از برگزاری دور دوم مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن انجام شده است با عراقچی و «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار کرد.

دور اول این گفت‌وگوها روز شنبه در مسقط، پایتخت عمان با حضور «بدر البوسعیدی» وزیر امورخارجه عمان به‌عنوان میانجی این رایزنی‌ها برگزار شد. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه