سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه بر انجام عملیات وعده صادق سه تاکید کرد

جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران گفت: امروز عملیات وعده صادق یک و ۲ انجام شده و عملیات وعده صادق سه نیز به موقع انجام می‌شود.

سردار فضلی
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار علی فضلی در مراسم سراسری بزرگداشت سرداران شهید حاج‌حسین خرازی و شهید عبدالرسول زرین و بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی جاده خاش - زاهدان اظهار کرد: شهید خرازی، بزرگ‌مردی از اصفهان و انسانی برجسته و مخلص، رزمنده‌ای مجاهد و عالم و عامل به دین خدا بود. 

وی ادامه داد: این شهید حافظ قرآن و نهج‌البلاغه از قبل پیروزی انقلاب تا زمان شهادت، لحظه‌ای از مجاهدت در راه خدا دریغ نکرد. 

جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران گفت: شهید خرازی از قبل از دفاع مقدس در کردستان تا زمان جنگ تحمیلی در جبهه‌های جنوب، حضور مؤثری داشت. 

وی اضافه کرد: اصفهانی‌ها در دفاع از انقلاب، از سیستان و بلوچستان تا کردستان و حتی در دوران دفاع مقدس، فعالیت‌های برجسته زیادی داشتند. 

سردار فضلی گفت: شهید خرازی از نخستین کسانی بود که مسوولیت تشکیل تیپ به او واگذار شد و به مرور در کنار ارتش، تیپ‌های بیشتری برای افزایش بنیاد دفاعی کشور تشکیل شدند، به طوری که در عملیات فتح‌المبین دستاوردهایی فراتر از پیش‌بینی‌ها کسب کردند. 

وی خاطرنشان کرد: قدرت دفاعی ما در دوران دفاع مقدس به بلوغی دست پیدا کرد که توانست عملیات بزرگ بیت‌المقدس را طراحی و اجرا کند. 

جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران اظهار کرد: در این عملیات، عراقی‌ها می‌توانستند با فشاردادن یک دکمه، دیوار آتش به پا کنند، اما چند مسیر سیم‌های الکترونیک آن‌ها قطع شد. 

سردار فضلی گفت: پرچم پر افتخار ایران پس از ۱۹ ماه در مناره مسجد جامع خرمشهر به اهتزاز درآمد. 

وی اضافه کرد: در عملیات بزرگ بیت‌المقدس از مجموع ۱۴ هزار نیروی عراقی، بیش از ۱۱ هزار نفر تسلیم سپاه اسلام شدند که حاصل ابتکار شهید خرازی و شهید کاظمی بود. 

وی خاطرنشان کرد: درصورتیکه لطف خدا، تقوا، تدین و خوش‌فکری رزمندگان اسلام نبود، کسی به خرمشهر نمی‌رسید. 

سردار فضلی گفت: خرمشهر در طول تاریخ، سه بار سقوط کرد، اما فقط در سومین مرحله اصحاب امام زمان (عج) در دفاع از ولایت فقیه، آن را با اقتدار پس گرفتند و قسمتی از کشور را به ازای آن ندادند. 

سردار فضلی با اشاره به جمله رهبر انقلاب که فرمودند «خرمشهرها در پیش است» افزود: وجود جبهه مقاومت از یمن تا غزه، نشان‌دهنده این است که این رزمندگان در صف دفاع از دین خدا قرار گرفته‌اند و این مکتبی بود که حاج‌قاسم سلیمانی در وصف آن گفته بود «الگوی ما در جبهه مقاومت، دفاع مقدس است»؛ در واقع شهید حججی و امثال او، حاصل آشنایی با این مکتب و افرادی همچون شهید خرازی و کاظمی هستند. 

وی با اشاره به سخن امام خمینی (ره) درباره اینکه فتح خرمشهر، فتح خاک نیست، بلکه فتح ارزش‌های اسلامی است، گفت: امروز نیز وعده صادق یک و دو صورت گرفته و در زمان مقرر، وعده صادق ۳ نیز انجام می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه