سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

فرمانده نیروی هوایی ارتش:

پهپاد برد بلند توان رزم ما را بسیار بالا می برد

امیر واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش تصریح کرد: ما یک پهپاد استراتژیک برد بلند در نیروی هوایی طراحی، ساخته و آزمایش کردیم که یکی از موفقیت‌های بسیار خوب ما است. این پهپاد توان رزم ما را بسیار بالا می برد.

امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی - فرمانده نیروی هوایی ارتش
به گزارش خبرگزاری موج

، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی صبح پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ در حاشیه تجدید میثاق با بنیانگذار انقلاب اسلامی در چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب گفت:  روز نوزدهم بهمن ماه روز بیعت کارکنان نیروی هوایی الهی با حضرت امام در مدرسه علوی و نقطه عطفی در پیروزی انقلاب اسلامی بود. پیوستن کارکنان نیروی هوایی نیرویی که به هیچ وجه رژیم ستمشاهی فکر آن را نمی‌کرد، باعث تسریع در پیروزی انقلاب شد که ما این روز را گرامی می‌داریم و این روز به نام روز نیروی هوایی الهی نامگذاری شد.

وی با اعلام این خبر که «کارکنان نیروی هوایی ارتش در این روز به محضر رهبر معظم انقلاب مشرف می‌شوند» ادامه داد: چرا که رهبری به این روز بسیار اهمیت می دهند و در هر شرایطی حتی در زمان کرونا اجازه لغو این دیدار را ندادند که این باعث افتخار ما است و مسئولیت ما را دو چندان می‌کند. ما کارکنان نیروی هوایی هرسال در شروع سالگرد پیروزی انقلاب با حضور در حرم بنیانگذار انقلاب با امام بیعت کرده و اعلام می‌کنیم که امام (ره)  ما با تمام وجودمان، تا آخرین قطره خون مسیر شما را ادامه میدهیم و از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از ولایت فقیه و از کشور دفاع می کنیم.

وی با بیان این که «نیروی هوایی الهی ارتش از اول انقلاب تا امروز  کارنامه بسیار درخشانی داشته است» گفت: در دوران انقلاب اولین نیروی نظامی بود که به صفوف انقلابیان پیوست. غائله کردستان و هشت سال دفاع مقدس  را با پیروزی پشت سر گذاشت و الان هم در مردم یاری در کمک‌هایی که در حوادث غیر مترقبه به وجود می اید و در تمام شرایط همواره پشتیبان مردم است.

فرمانده نیروی هوایی ارتش با تاکید بر این‌که «آمادگی رزمی نیروی هوایی روز به روز افزایش داده می‌شود» گفت: با تلاش‌هایی که دلیر مردان نیروی هوایی و متخصصان حوزه صنعت کشورمان انجام دادند ما از وابستگی نجات پیدا کردیم و با تمام قدرت اعلام می‌کنیم که ما در نیروی هوایی ارتش به خودکفایی رسیده ایم.

وی با بیان این‌که «در نیروی هوایی ارتش از تجهیزات بومی استفاده می‌کنیم» گفت: دستاوردهای بسیار خوبی بویژه در حوزه پهپاد داشته‌ایم.

وی افزود: ما یک پهپاد استراتژیک برد بلند در نیروی هوایی طراحی، ساخته و آزمایش کردیم که یکی از موفقیت‌های بسیار خوب ما است. این پهپاد توان رزم ما را بسیار بالا می برد،  همچنین در بازآماد هواپیماهای نیروی هوایی چه هواپیماهای ترابری چه هواپیمای شکاری و آموزشی همه در کشور به دست همکارانم در نیروی هوایی و صنعت هوایی کشور بازآماد می شود و تمام آموزش های خلبانی در کشورمان انجام می شود.

واحدی گفت: تحریم ها اولین جایی که اثر گذاشت نیروی هوایی بود و باعث خیر و برکت برای ما بود. ما را آبدیده کرد و توانستیم با اقتدار روی پای خودمان بایستیم. یک زمانی ما اجازه دست زدن به هواپیما نداشتیم اما امروز متخصصان و جوانان دانشمند کشورمان هواپیمای شکاری طراحی می‌کنند و می‌سازند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه