سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

معاون استاندار تهران:

پرند شهرستان می‌شود

معاون سیاسی استاندار تهران گفت: مشکلات و معضلات در شهر پرند قابل توجه است لذا موضوع استقلال پرند و شهرستان شدن این شهر در دستور کار قرار گرفته و با جدیت از سوی مسئولان استان و شهرستان دنبال خواهد شد.

شهر جدید پرند
به گزارش خبرگزاری موج

، حسین کاغذلو عصر امروز در آئین معارفه فرماندار جدید رباط‌کریم با بیان اینکه در این شهرستان ۳ شهرک صنعتی وجود دارد، گفت: رشد تعالی استان تهران باید همگام با فعالیت‌های مناسب و درست، منابع انسانی و ساختار اداری باشد که در حال حاضر این ساختار نیاز به اصلاح دارد.

وی با بیان اینکه تغییر در ساختار استان تهران به رشد دیگر شهرستان‌ها منجر می‌شود، افزود: آسیب‌های اجتماعی استان تهران رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص داده که باید برای رفع معضلات آن اقدام جدی صورت بگیرد.

معاون سیاسی استاندار تهران با اشاره به وجود برخی مشکلات و معضلات در شهر پرند تصریح کرد: موضوع استقلال پرند و شهرستان شدن این شهر در دستور کار قرار گرفته و با جدیت از سوی مسئولین استان و شهرستان دنبال خواهد شد.

کاغذلو با بیان اینکه وفاق ملی یعنی وحدت و عبور از تفرقه گفت: باید نقطه‌های مشترک را کشف و برای برون رفت از مشکلات مردم، بهترین راهکارها را استفاده کرد.

وی با خطاب به فرماندار جدید شهرستان رباط‌کریم بیان کرد: باید به تک‌تک مشکلات و معضلات موجود رباط‌کریم ورود و به‌صورت جهادی عمل کرده و رضایت مردم را به دست آورد.

معاون سیاسی استاندار تهران در پایان خاطرنشان کرد: همه مسئولان برای رفع مشکلات به فرماندار جدید رباط‌کریم کمک کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه