سرخط خبرها
  • ۱۷۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی وارد مدار شد
  • احتمال بارش های شدید پاییزی؛ تهران در معرض خطر سیلاب های ناگهانی
  • ممنوعیت صدور چک رمزدار از ۷ مهرماه ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
  • وزارت نفت: با افزایش ذخایر سوخت مایع نیروگاه‌ها، برای فصل سرد آمادگی داریم
  • آمریکا هواپیما‌های ۸۰ ساله را از قبرستان بیرون می‌آورد
  • سرپرست وزارت دفاع: دکترین دفاعی ایران تغییر کرده است
  • وزارت بهداشت: آمادگی نظام سلامت برای مقابله با کرونا
  • پزشکیان صدای صلابت ملت شجاع ایران بود
  • ازبکستان ۳ - ۱ ایران/ افتضاح فوتبال پیر و جوان ندارد از ناگویا تا فرغانه
  • وزیر نیرو: ذخایر نیروگاهی در وضعیت خوبی است
  • وزیر راه: سکونتگاه غیررسمی نداریم/ یک گام تا پایان حاشیه‌نشینی
  • پرچم جمهوری اسلامی ایران و پرچم حرم مطهر رضوی به سرپرست معنوی کاروان ایران اهدا شد

معاون وزیر خارجه:

کشورهای ایران و عربستان به دنبال برقراری صلح در منطقه هستند

تخت‌روانچی، معاون وزیر خارجه تصریح کرد که ایران و عربستان به دنبال برقراری صلح و آرامش پایدار در منطقه‌ای رو به رشد و باثبات هستند و این امر مستلزم تداوم تقویت همکاری دوجانبه و منطقه‌ای با غلبه بر تهدیدهای کنونی است.

تخت روانچی
به گزارش خبرگزاری موج

​، « مجید تخت‌روانچی » معاون وزیر خارجه کشورمان گفت اقدامات ایران و عربستان الگوی موفقی از همکاری دوجانبه و چند جانبه در چارچوب توسعه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است.

وی در حاشیه سفر به ریاض که طی آن با «ولید الخریجی» معاون وزیر خارجه سعودی درباره گسترش روابط دوجانبه در زمینه‌های مختلف و نیز آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی کرد،  در گفت‌وگو با روزنامه الشرق الاوسط بر تداوم توسعه همکاری میان ۲ کشور در زمینه‌های سیاسی، امنیتی، اقتصادی، تجاری و کنسولی بر اساس پیوندهای تاریخی و فرهنگی و اصل حسن همجواری تاکید کرد. 

طبق بیانیه منتشر شده از سوی وزارت خارجه عربستان در پی برگزاری دومین نشست کمیته سه جانبه مشترک عربستان، چین و ایران برای پیگیری «توافق پکن» در ریاض، پایتخت عربستان، ریاض و تهران از نقش مثبت و مستمر جمهوری خلق چین و اهمیت حمایت و پیگیری آن در اجرای توافق پکن استقبال کردند.

معاون وزیر خارجه گفت ۲ طرف به تبادل دیدگاه‌های مختلف برای شروع جدی و عملی همکاری مشترک پرداختند. او نشست کمیته سه جانبه در ریاض را فرصت ارزشمندی برای روابط مستمر و مثبت میان ایران، عربستان و چین توصیف کرد.

تخت‌روانچی که پیش از این به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل و عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران با گروه ۱+۵ فعالیت کرده است اظهار داشت فضای نشست‌ها «دوستانه و شفاف» بود و سه کشور به تبادل آرا و مذاکره درباره موضوعات مورد علاقه پرداختند و بر تداوم این روند مثبت و آینده نگرانه تاکید کردند.

وی دیدارهای هیئت ایرانی با میزبان سعودی و طرف چینی را «دوستانه و سازنده» توصیف کرد که طی آنها به موضوعات همکاری ۲ جانبه و سه جانبه و نیز بررسی روابط در طول سال گذشته پرداخته شد.

۲  طرف ایرانی و سعودی کمی بعد از برگزاری دومین نشست کمیته سه جانبه مشترک عربستان، چین و ایران برای پیگیری توافق پکن در ریاض که به ریاست ولید الخریجی، معاون وزیر خارجه عربستان و با مشارکت هیئت چینی به ریاست «دنگ لی» معاون وزیر خارجه چین و هیئت ایرانی به ریاست مجید تخت روانچی، معاون سیاسی وزیر خارجه برگزار شد، بر تعهد خود به اجرای کلیه بندهای توافق پکن و تداوم تلاش برای تقویت روابط حسن همجواری میان ۲ کشور از طریق پایبندی به منشور سازمان ملل، منشور سازمان همکاری اسلامی و قانون بین‌المللی از جمله پایبندی به حاکمیت، استقلال و امنیت کشورها تاکید کردند.

همچنین چین آمادگی خود را برای تداوم حمایت و تشویق اقدامات عربستان و ایران به منظور حرکت به سمت توسعه روابط در زمینه‌های مختلف اعلام کرد.

سه کشور از پیشرفت مستمر در روابط ایران و عربستان و فرصت‌هایی که برای ارتباط مستقیم میان ۲ کشور در همه سطوح فراهم می‌کند، استقبال کردند.

این کشورها همچنین به اهمیت گسترده این تماس‌ها، نشست‌ها و دیدارهای متقابل میان مقامات ارشد ۲ کشور در سایه تنش‌های کنونی در منطقه اشاره کردند که تهدیدی برای امنیت منطقه و جهان است.

شرکت کنندگان همچنین از پیشرفت حاصل شده در خدمات کنسولگری میان ۲ کشور استقبال کردند که باعث شد طی ۱۰ ماه نخست سال جاری میلادی  بیش از ۸۷ هزار حاجی ایرانی فریضه حج تمتع و بیش از ۵۲ هزار ایرانی عمره را به سهولت و در امنیت به جا آورند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه