سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران

جانشین فرمانده سپاه پاسداران؛

اسرائیل با تنفس مصنوعی آمریکا زنده مانده است

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: رژیم صهیونیستی اکنون با کمک و تنفس مصنوعی جبهه استبکار به پشتوانه آمریکا زنده است و در جنگ با مقاومت به هیچ کدام از اهدافش نرسیده است.

سردار فدوی
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار علی فدوی روز پنجشنبه در اجتماع ۳۰ هزار نفری بسیجیان هرمزگان در ساحل بندرعباس ضمن گرامیداشت هفته بسیج، افزود: در ۱۳ ماه گذشته نبردهای متفاوتی در غزه و لبنان رخ داد و این نبردها ماهیت رژیم مفلوک و کودک‌کُش صهیونیستی به خوبی آشکار شده است.

وی بیان کرد: رژیم جعلی اسرائیل فکر می‌کرد با شهید کردن فرماندهان و رهبر بزرگ حماس می‌تواند جبهه مقاومت را به نابودی بکشاند اما نمی‌داند شهادت در درون خودش زایش دارد و این خاصیت شهادت است.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: در این مدت بیش از ۹۰ درصد کشورهای دنیا علیه آمریکا و اسرائیل و مدافعان آن‌ها دست به اعتراض زدند وماهیت رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار در این سال‌ها آشکار شد.

سردار فدوی تصریح کرد: شیاطین بزرگ آمریکا و اسرائیل در منطقه تکفیری‌ها و داعش را به‌وجود آوردند و به دنبال نابود کردن جهان اسلام و کشورهای اسلامی بودند که در این زمان سردار سلیمانی در وسط میدان بود و با افتخار آفرینی بسیجیان در مقابل آن‌ها ایستادگی کرد.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب که فرمودند همه مردم کشور بسیجی هستند، گفت: درحال حاضر نیز بسیجیان با ایجاد گردان‌های سایبری در مقابل توطئه‌های دشمن ایستادند و امیدواریم با تلاش همین بسیجیان شاهد ظهور آخرین منجی بشریت باشیم.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به سالروز تشکیل بسیج گفت: بسیج در فراز و نشیب‌های تاریخ ۴۵ ساله انقلاب اسلامی ایران همچنان سربلند بوده و در شور روزهای نخستین تشکیل است.

فدوی باتوجه به اینکه تشکل بسیج اثری بزرگ و ابدی دارد، افزود: بسیجیان همیشه پای کار بوده و از مظلوم دفاع و با ظالم مبارزه کرده است.

وی ادامه داد: در سال‌های ۱۳۶۶ و ۱۳۶۷ که به نوعی اعزام‌ نیروهای بسیجی به جبهه در کشور کمتر شده بود اما یکی از افتخارات هرمزگان این است که رکورددار اعزام در سطح کشور بوده و هر ۱۳ روز یکبار اعزام به جبهه از هرمزگان انجام می‌شد.

سردار فدوی تصریح کرد: در آن سال‌ها در منطقه خلیج‌فارس جنگ منطقه‌ای بود و بسیجیان هرمزگان باید از منطقه خود دفاع می‌کردند اما با این وجود مردم هرمزگان و به‌ویژه شهرستان رودان سردمداران اعزام به جبهه حق علیه باطل بودند.

گفتنی است که اجتماع بزرگ ۳۰ هزار نفری بسیجیان هرمزگان با رمز یا فاطمه الزهرا(س) امروز (پنجشنبه) همزمان با سراسر کشور و با حضور سردار علی فدوی جانشین فرمانده‌کل سپاه پاسداران در کنار آب‌های نیلگون خلیج‌ همیشه فارس برگزار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه